Old Apartment Remodeled ved hjælp af en monokromatisk tilgang

Lejligheden du kigger på ligger i Tel Aviv, Israel, i en bygning, der dateres tilbage til 70'erne. Selv om det er temmelig gammelt, er strukturen i god form og konstante renoveringer hver enkelt lejlighed i god stand. Denne særlige har en samlet overflade på 150 kvadratmeter og i 2016 fik man et helt nyt design. Projektet blev gennemført af arkitekt Oshir Asaban.

Det indre af lejligheden blev fuldstændig omdannet. For det første blev alt taget ned for at starte over fra bunden. Som et resultat blev pladsen omstruktureret og omorganiseret for at blive skræddersyet til de nye lejers behov og præferencer. Arkitekten valgte en meget enkel og tidløs farvepalet til den nye indretning. Lejligheden er nu indrettet i sort og hvid. Dette sikrer et udseende, der aldrig går helt i stil.

Indgangen lobbyen deler lejligheden i to zoner. På den ene side er der det offentlige område, der indeholder boligareal, åbent køkken og spiseplads. På den anden side af gangen er den private zone, der huser to soveværelser, et familieværelse og to badeværelser.

Det sociale område er et meget lyst og åbent rum. Naturligt lys træder igennem de store vinduer, og længden af ​​hele rummet understreges pænt af en specialbygget væg enhed. Så vidt layoutet går til dette område, er stueetagen i centrum med køkkenet og spisepladsen, der besidder resten af ​​grundplanen. Der er også en direkte forbindelse til bryggers og en åben udsigt til altanen.

MoreINSPIRATION
  • Ombygget og udvidet Madrid lejlighed
  • Eklektisk lejlighed med en forskellig farvepalet og en afslappet indretning
  • Ombygget lille lejlighed i Madrid

Spisepladsen er et rigtig hyggeligt og lyst rum med et stort vindue med udsigt over haven og et rundt bord, der skaber en virkelig hyggelig og behagelig stemning. Det deler denne del af lejligheden med et lille arbejdsområde placeret i hjørnet.

Den monokrome palette, der definerer hele lejligheden, suppleres af messing, kobber, jern og træ accenter, og denne dejlige kombination kan bedst beundres i de private områder. Soveværelserne ser ud og føler sig overraskende varme og indbydende takket være deres lagdelte design og overflod af forskellige teksturer, der fuldender udseendet.

Badeværelset er ikke mindre chik heller. De fortsætter den minimalistiske kromatiske palette på en måde, der gør dem i stand til at blive kølige og enkle uden at føle sig stramme eller for koldt og ubehagelig. Den lejlighedsvise messing hardware accenter på en forfængelighed eller quirky fliser mønster på gulvet gør disse rum til en sand del af lejligheden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar