DIY Malede Mason Jars

Når du søger at dekorere på et budget, er det de små detaljer, der gør de største forskelle. Det er ofte tilfældet, når du lejer eller køber for første gang, at du ikke har mange ekstra penge til at købe møbler. Du køber ikke de udsagnsstykker, der vil vare for evigt og forbedre rummet de er i. I stedet er det nemmere og mere økonomisk at købe enkle, tidløse elementer, der nemt overgår fra rum til rum, som du har brug for dem til.

Flere og flere af os finder det vigtigt at gøre vores hjem komfortable, fashionable og interessante at leve i, men forsøger at gøre det med kun en lille sum penge. DIY har altid været svaret på at skabe billigere indretning, og nu har internettet eksploderet med nemme og overkommelige måder at opdatere vores hjem på. Der er ingen undskyldning for ikke at sætte tid og kræfter i at gøre hjemmet til dine drømme.

Hvis man får sågen og strømboringen, er det ikke rigtig, at du ikke frygter. DIY er ikke kun for snedkerne i os længere. Hurtigt, håndværk DIY er vejen frem. Oprettelse af tilbehør til at tilføje elementer af interesse sammenflettet med enkle, elegante møbler, der bygger et udseende, der føles planlagt og sammensat.

En af de bedste ting om DIY mason jar er, at du har mulighed for virkelig at personliggøre alle aspekter af din indretning. Du er ikke begrænset til de farver, der er på mode eller hvad er på lager. Du kan skabe noget helt unikt for dig og din smag. Vi har lavet disse DIY-malede blomsterkarvaser med et blankt rosenguld, metallisk maling, men der er ikke noget, der stopper dig med at vælge sølv eller kobber. Gå efter en lys farvefarve, en række pasteller eller hold det nemt med sort eller hvid maling. Valget er alt for dig. Hvad er endnu bedre? Brug gamle krukker til at genbruge dem, der skaber attraktiv boligindretning næsten gratis!

Materialer

  • Mason Jars
  • Spraymaling
  • Malertape

Instruktioner:

1. Rengør krukkernes overflade og tør dem helt. Nu skal du pakke båndet rundt om krukkerne. Der er mange måder at gøre dette for at skabe forskellige effekter, men jeg vil vise dig tre forskellige mønstre i dette indlæg i dag.

Sharp V

Placer maskebåndet i en vinkel, der starter nær toppen af ​​krukken. Tryk båndet ned over krukken, indtil du når halvvejs fra dette udgangspunkt.

Når du har nået halvvejsepunktet, skal du folde toppen af ​​båndet tilbage på sig selv, indtil vinklen er modsat den anden side og gøre din vej tilbage til udgangspunktet. Bestil forbindelserne så tæt som muligt. Hvis du har brug for, kan du tilføje ekstra tape for at gøre rene, klare vinkler

Lige linje

Placér tapeets kant vandret rundt om krukken. Tryk ned, når du pakker båndet rundt om hele krukken, indtil du når startpunktet. Tilføj ekstra tape ved tilslutningen for at skabe en sømløs linje langs maskinkapets øverste kant.

MoreINSPIRATION
  • 6 måder at dekorere med Mason krukker
  • Multipurpose Mason Jars, Tips og ideer til, hvordan man bruger dem
  • Hurtig DIY Mason Jars og Twine Fall Centerpieces

Afrundet V

Følg trinene for at skabe den skarpe V-form. Når du har pakket båndet, skal du rive en lille sektion og skære en lille afrundet form ud af den. Placer det over V-formens vinkel for at gøre det meget blødere. Sørg for, at båndet ikke går over siderne af v.

2. Lige under maskeringstapebåndet tape et lag avis for at dække resten af ​​krukken. Du vil kun have den øverste halvdel af krukken udsat.

4. Spray paint section af krukken. Sprøjt fra en lavere vinkel omkring krukkenes overkant. Spray lette lag forlader for at tørre helt mellem lagene.

Når malingen er tør, tag forsigtigt avisen og skræl maskeringsbåndet tilbage.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar