Sådan bruger du billedrammer til at tilpasse din boligindretning

Billedrammer har eksisteret i mange år. Vi bruger dem til at fange og vise smukke øjeblikke og billeder, og vi værner om dem og gør dem til en del af vores hjemindretning. Vi har endda fundet måder at genopfinde dem på forskellige måder, så konceptet kan holde styr på de moderne tider og de nye tendenser. I dag ser vi på nogle interessante måder, hvorpå billedrammer skiller sig ud og forbedrer skønheden i vores hjem interiør.

Du kan stort set finde en billedramme til enhver stil og smag. Lad os sige, at du vil have noget minimalistisk, slank og glamourøs. I så fald kan du godt lide disse smarte billedrammer med elegante metalliske mønstre og rene og enkle linjer. De holder fokus på billedet, mens de også ser stilfulde ud.

Der er forskellige metoder, der kan bruges til at gøre billedrammer til smukke dekorationer til et rum. Den ene er at gøre rammerne selv skille sig ud og se smukke ud, og det kan gøres gennem farve, tekstur, størrelse, form og mange andre detaljer, der giver interesse for designet.

Denne type design er enkel, elegant og meget elegant. Desuden går tekstur og valg af materialer rigtig godt med et udvalg af pastelfarver. Du kunne vise noget som dette på pejs mantel, på et skrivebord eller på en hylde. Det ville endda være muligt at replikere udseendet ved at gøre dette til et DIY-projekt.

Fabric-dækket billedrammer blander rigtig godt både moderne og vintage påvirkninger. Afhængigt af hvilken type stof der anvendes, ændres design og stil i overensstemmelse hermed. Dette inspirerede os til at prøve noget interessant: ved hjælp af billedrammer og giver dem en makeover ved hjælp af linned eller andre materialer.

En anden strategi ville være at stole på udsmykninger og dekorationer designet til at gøre billedrammer skiller sig ud. Mange designs er baseret på denne ide. Afhængigt af hvilken type billede du vil vise, kan du vælge designet i overensstemmelse hermed. Lad os f.eks. Sige at du har nogle søde babybilleder. Du kunne vælge nogle rammer med søde pastellfarvede buer på dem.

Vis din kærlighed med nogle hjerteformede detaljer. Når du vælger rammer til billeder med et bestemt tema eller type, kan du som regel nemt finde ud af en generel designidee, som de skal have. I det mindste kan du basere din beslutning om farve og for eksempel vise et sort og hvidt billede i en farvet ramme.

Hvis det er enkelhed, har du i tankerne, men du vil stadig gerne henlede opmærksomheden på billederne. Du kan vælge en collage af billedrammer, der ser sådan ud. I dette tilfælde blev matchende billedrammer sidestillet og låst sammen for at skabe et interessant display, som også er enkelt og elegant.

Vi nævnte før en god combo ville indeholde sort og hvid billeder og farvede rammer. Sådan ser combo'en ud, hvis du vælger at dekorere med stærke farver. Ud over farven har disse rammer også indviklede udskæringer og detaljer.

For et moderne og simplistisk udseende, der også er grafisk og visuelt interessant, kan du spille med alle mulige geometriske mønstre og mønstre. Hvad der er interessant i dette tilfælde er, at rammen er faktisk ret stor, mens selve billedet er lille. Det er op til dig at gennemse de tilgængelige billedrammestørrelser og finde det bedste udseende for, hvad du har i tankerne.

MoreINSPIRATION
  • 5 Usædvanlige måder at bruge billedrammer på
  • DIY Rustikskrot Trærammer Spotlight Favorite Photos
  • Enkelhed og Beyond - Sådan kan du bruge tomme rammer som vægindretning

Vær også åbenhørt. Ikke alle billedrammer er rektangulære. Selvom mindre almindelige, ovale og runde billedrammer også er levedygtige muligheder. Tilsvarende kan du finde alle mulige andre usædvanlige former at lege med. For eksempel kan du dekorere med firkantede eller sekskantede rammer.

Disse hjerteformede billedrammer ser rigtig charmerende ud. Vi elsker virkelig, hvor enkle de er, og hvor smukt de fanger de detaljer, der er specifikke for både vintage og moderne decors. Butterfly og den elegante trim giver dem et raffineret udseende med en masse flair.

Overvej at bruge billedrammer med forskellige former, størrelser og designs til at sammensætte en dejlig kollektion. Du kan finde nogle rigtig flotte sæt af matchende rammer, der er forbundet med forskellige ligheder, mens de også står som individuelle stykker.

Disse collage billedrammer lader dig omdanne en væg eller en del af en væg til et iøjnefaldende galleri. Du kan bruge denne enkle designstrategi i stort set alle rum i huset. Ideen passer til mellemrum som hjemmekontor, spisestue eller opholdsstue, men kan også tilpasses andre typer rum.

Der er mange forskellige og interessante måder at vise collager af billedrammer eller at lave gallerier af billeder på en væg. Du kan arrangere dem, så de ikke rigtig berører hinanden og bare få dem til at ligne en samling, eller du kan sidestille dem på mange måder.

Der er et par standard billedramme størrelser at vælge imellem, den mest anvendte en er sandsynligvis den mellemstore 16 "ved 20" størrelse. Men der er mange måder at bruge større rammer til at skabe interessante displays. For eksempel, prøv en afslappet skærm ved hjælp af stifter eller tråd og mini tøjnåle.

Hvis du vil have fokus på de billeder eller billeder, du vil vise, og ikke rammerne selv, så vil du måske vælge noget meget enkelt eller minimalistisk. Disse slanke metalliske rammer er ret gode til jobbet.

Her er et andet eksempel på, hvordan du kan opnå et minimalistisk udseende, samtidig med at både rammerne og billederne skiller sig ud på stilfulde og smukke måder. Den sort / hvide combo er stilfuld og altid elegant, så du kan bruge det til din fordel i kombination med rene og enkle linjer og former.

En anden strategi, du kan bruge, når du dekorerer med billedrammer eller skyggebokse i dette tilfælde, er at bruge rammer, der matcher væggen bag dem. Så kan begge dele dele samme farve, og på denne måde rammer rammerne ind, mens indholdet vil skille sig ud.

Dekorer med metalliske farver, hvis du foretrækker et moderne look, der ser glamourøst og luksuriøst ud. Brug toner af kobber og guld og hold designene enkle og ryddelige. Derudover kan du endda bruge denne strategi til at tilføje en smule industriel charme til indretningen.

Hvis du har en eklektisk stil, kan du spille med forskellige designs, størrelser, former, farver og materialer for at skabe en unik samling af smukke billedrammer. Nogle serier tilbyder allerede dette, der består af unikke design, der deler i fælles små detaljer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar