Legeplads i Finland

Denne farverige penthouse lejlighed er beliggende i Turku, Finland, og den har en legende version af den minimalistiske skandinaviske indretning. Lejligheden blev for nylig renoveret af Rom-baserede arkitekt Maurizio Giovannoni. Klienten anmodede om et lyst interiør med en afslappende stue, hvor han kunne arbejde.

Arkitekten valgte et skandinavisk indretning, men besluttede at gøre det lidt mere farverigt og legeligt end normalt. For at gøre denne kompakte lejlighed lyse og fyldt med naturligt lys måtte nogle af væggene slås ned. Dette betød, at den interne struktur ville ændre sig. Og siden det besluttede, gik klienten og arkitekten også ind for at ændre placeringen af ​​soveværelset og stuen. Så kom de to med et farverigt design til lejligheden. Arkitekten kom med ideen om at blande de bedste elementer fra finske og italienske designs sammen. Han ønskede at skabe noget nyt og originalt ved hjælp af elementer, som han var meget bekendt med.

MoreINSPIRATION
  • Elegant og legende dansk lejlighed
  • Lille lejlighed med legende indretning
  • Interiør lejlighed design med cremen af ​​afgrøden

Lejligheden er en blanding af lokale birketræer, finske vintagebrikker og moderne italiensk design. Indretningen er en rig kombination af levende farver og legende mønstre. Den naturtemaede tapet fra stuen er en enkel og alligevel meget iøjnefaldende detalje. Møblerne i hele lejligheden er også en blanding af gammelt og nyt, og selv om der er mange elementer, der ikke har noget til fælles, her blander de smukt sammen, og resultatet er en frisk og ny tilgang.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar