Spille med volumener: The Black and White Connaught Residence i Montreal

Hilsen Adrien Williams

Connaught Residence, der ligger i Notre Dame de Grâce, Montréal, var et kedeligt betonghus bygget i 50'erne, der behøvede en betydelig opgradering. Ejerne, en voksende familie, ønskede et mere rummeligt og moderne hjem. De nævnte også, at de ville elske at holde en vis harmoni, og det nye design måtte blandes på en eller anden måde med det gamle husets originale designlinie. Naturehumaine, firmaet ansvarligt med fornyelsen, efter en omhyggelig analyse fandt løsningen på dette problem. For at udvide beboelsesrummet besluttede arkitektfirmaet at starte med en udvidelse. Interventionen bestod også i at organisere interiøret igen for at gøre det mere behageligt og inspirerende.

Hilsen Adrien Williams

Huset ser enkelt og pænt ud, og integrerer legende sort / hvide mængder. Den mest fremtrædende af disse er selve udvidelsen. "Forlængelsen fylder tomrummet, der er skabt af det eksisterende husets delingsniveau og er dækket på begge sider med generøs glasur. De stueområder i stueetagen er fordelt omkring en central kerne, der er blevet det nye brændpunkt i huset. Det nye soveværelse fundet på anden sal er afsondret fra børnenes værelser og nås af en glas catwalk spænder indgangen til hjemmet. "

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Hilsen Adrien Williams

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar