Polyethylenstole med lys

Dem, der vil være sikre på, at de ser, hvor de sidder, selv om natten, skal de kigge efter det næste produkt. Elementet er en kombination af en lampe og en afføring, men den kan også bruges som et sofabord eller nogen form for støtte. Du kan bruge denne lampeafføring inde i dit hus, men sandsynligvis vil den stærkere effekt blive givet ved udendørs brug. Tænk bare på, hvordan din have vil lyse. Du vil føle dig som i et firefly paradis.

Afføringen blev oprettet i 2005 af Aldo Cibic til Serralunga. Denne polyethylenstole med lys er kendt som PORCINO. Navnet er givet af det elektriske udstyr, som giver lyset. Produktet kan købes med eller uden indvendig belysning. Materialet, der er lavet, har også UV stråler beskyttelse, og det er genbrugeligt.

MoreINSPIRATION
  • SCRW Taburet af Manuel Welsky
  • Ukonventionelle polyethylenlamper
  • Natori Fretwork Taburet

Afføringen ser faktisk ud som en svampe. Du kan bestille det i forskellige farver, så du kan dekorere hele din have med denne type tilbehør. Udover det nyttige formål er afføringen også meget flot og glædeligt. Det vil få din have til at se godt ud, og jeg har børn, det vil være en rigtig glæde for dem.

Tænk bare på, hvordan disse lette svampe kunne stimulere dit barns fantasi. Du kan også sætte disse lamper langs din havevej for at lyse din vej hjem. Udformet til udendørs brug, er dette plastmateriale, hvorfra afføringen er lavet, faktisk meget modstandsdygtig ved kollisioner og vejrforhold.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar