En renoveret lejlighed i Tel Aviv

Der er øjeblikke, hvor vi bliver utilfredse med det sted, hvor vi bor i. Årsagerne kan være relateret til rumindhold, det kedelige og ud af modeformat, der bruges, eller bare behovet for en forandring. Tanken er at skabe et sted, hvor vi føler os fine, afslappede og komfortable, og som altid vil inspirere os til varme og lykke.

I Tel Aviv renoverede Sfaro Architects en lejlighed, der dækker en overflade på 59 kvadratmeter, beliggende i en bygning af lejligheder. Denne arkitektoniske studie, Sfaro, forsøgte at bringe denne lejlighed til liv igen og få mere praktisk og brugbart rum. Således blev de gule nuancer erstattet af hvide og nuancer af mørke og lyseblå og mange ubrugelige korridorer og skabe blev fjernet. To originale støttesøjler blev opbevaret, og den centrale vægstruktur blev et nyttigt rum til forskellige typer opbevaring.

MoreINSPIRATION
  • 40 kvm Studio lejlighed renovering af SFARO
  • Moderne lejlighed i Tel Aviv med en smuk panoramaudsigt
  • Moderne lejlighed bringer japansk skønhed til Tel Aviv

Formålet med denne renovering var at få et varmere, friskere og mere rummeligt opholdssted, hvor ejerne kunne bruge hvert centimeter af dette rum maksimalt og nyde den nye atmosfære og luftige plads. Det hvide køkken, den varme, der bringes i stykker af de blanke nuancer af møblerne eller friskheden af ​​de blå nuancer, gør hele lejligheden mere velkommen og lysere.

Alt ser mere optimistisk og fuld af liv. Selv om der kun er 59 kvadratmeter, giver det nye arrangement og de nye områder dig det indtryk, at du bor i en større lejlighed, hvor intet synes at gå glip af eller få dig til at føle dig utilpas. {Fundet på frisk}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar