Indtrækbar bordsæt, perfekt til små mellemrum

De, der vælger at bo i en lille lejlighed, enten fordi de kan lide det på den måde eller fordi de bare ikke har noget andet valg, ved hvor svært det kan være at designe et lille interiør. Du har ikke den luksus at inkludere alle de stykker, du måske vil have, så du skal lave nogle kompromiser.

Et meget godt valg i dette tilfælde er konvertible eller inddragelige møbler, som dette meget praktiske bordsæt. Fundet på FPTrgovina, denne samling, hvis den kan kaldes sådan, har en meget enkel og praktisk mekanisme, der gør det muligt for brugeren at trække bordet og bænkene helt ned for at opnå et perfekt brugbart rum. Når den ikke er brugt, er den synlige del kun 4 cm tyk. Selvom det ikke er så æstetisk at have sådan en pseudo-dekoration på din væg hele tiden, kommer den meget praktisk, når du har brug for nogle ekstra pladser eller et ekstra bord.

MoreINSPIRATION
  • Forvirrende glas sofabord
  • Tahoe Noir kaffe og slutbordssamling
  • Osmanniske runde bord til små rum

Det er et meget praktisk og nyttigt stykke til små huse og lejligheder. Du kan spare meget plads, når du ikke bruger bordet og bænken, og du behøver ikke bekymre dig, når du har brug for dem, fordi de er meget nemme at få adgang til. Stykkerne findes også i andre farver, så du kan vælge den farvetone du bedst kan lide, eller den der bedre går med dit indretning og indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar