23 gange rundt Windows gjorde et hjem mere smukt

Et rundt vindue placeret i et uventet område kan danne et vidunderligt fokuspunkt for et værelse. Sikker på, det er nemt at sige, at porthole vinduer er bare til nautiske temaer, men det er simpelthen ikke sandt. Tænk på et cirkulært vindue som en speciel ressource, et hemmeligt våben, som du kan bruge, når du vil tilføje et unikt tryk til et indretning eller at skille arkitektur eller geometri i en bygning. Et rundt vindue kan berige et rum på mange måder, og vi får et kig på nogle lige nu.

Dette store og runde vindue er en af ​​de smukkeste og specielle ting omkring Urban Cabin, en struktur designet af Fábio Galeazzo i Sao Paulo, Brasilien. Målet her var at forbedre og fremhæve forbindelsen mellem indendørs og udendørs rum og for at øge udsigten ved at indramme landskabet.

Det er svært at afgøre, hvad der er mest interessant, det faktum at dette sommerhus har en cylindrisk form eller de træskodder, der var skræddersyet til den cirkulære glasvæg og enden af ​​konstruktionen. Klienterne ønskede, at dette skulle være et hyggeligt tilbagetog, som en luksuscamping, og dette er det unikke design, som Simon Laws of Anthill Constructions kom op med.

Sådan ser en suite i Dream Downtown Hotel fra New York ud. De store runde vinduer gennembler hotellets facade og giver det et usædvanligt, unikt og mindeværdigt udseende. Hotellet er designet af Handel Architects, og på den ene side har facaden to perforerede rustfrit stållag med forskellige mønstre.

Dette er trappen designet af Karawitz Architecture til et hus, som de byggede i Bessancourt, Frankrig. Husets design er en interessant fortolkning af det traditionelle hjem med en udpræget skulpturel karakter og et noget abstrakt udseende.

Inspirationen til denne bolig er kokonen, dermed dens navn (Cocoon House). Dette var et projekt af Planlægning Korea, og den faktiske kokonvolumen er i centrum af bygningen. Den har en organisk, afrundet form, der ligner det, som den søger at repræsentere, og den har disse cirkulære vinduer / ovenlys, der bringer lys ind.

Dette er et hus i et bevaret område af regnskoven på kysten af ​​São Sebastião og designet af Arqdonini Architects. Det er et hus, der respekterer dets omgivelser og får mest muligt ud af udsigten. Tanken var at forbinde den med landskabet ved hjælp af naturlige, rene materialer og en kromatisk palette baseret på jordiske toner.

Et porthole vindue kan forbedre selv det enkleste og mest utilitaristiske rum. Det er ikke altid noget, du forholder dig til den nautiske stil, selv om det har denne effekt, især når den bruges i badeværelser. Dette design er dog mere industrielt med et strejf af glamour og luksus.

På en eller anden måde er et stort cirkulært vindue mere charmerende end en rektangulær og det er på grund af sin mindre almindelige form. Den runde kant er perfekt til soveværelset, fordi den koordinerer godt med alle de bløde kanter og glatte vinkler fra hele rummet.

Når man beskæftiger sig med en neutral eller monokromatisk palette, har en indretning noget særligt at skille sig ud og se fuldstændigt og smukt ud, og at noget kan være et rundt vindue. Overvej denne funktion for utilitaristiske rum som køkkenet eller badeværelset.

En masse ting kan gøre køkkenet særligt og skiller sig ud fra alle de sædvanlige designs, og en af ​​dem er et rundt vindue. Tilpas sin stil til det look du foretrækker for værelset.

MoreINSPIRATION
  • Gulv til loft vinduer - nøglen til lyse interiør og smuk udsigt
  • At drage fordel af udendørs med gulv til loftsvinduer
  • Vælge og integrere Windows i dit hjemmes design

Det kan måske virke lidt mærkeligt at tænke på et vindue på en måde, der ligner et kunstværk, men der er ikke rigtig så stor forskel på dem, forudsat at vinduet ikke har et standarddesign. Til denne London-udvidelse skabte Paul Archer Design et stort rundt vindue inspireret af billedhuggeren Barbara Hepworth og abstrakt maler Ben Nicholson.

Sikker på, at du ikke kun har runde vinduer i dit hjem, da ingen af ​​dem ville se specielle ud. Det er bedst at kun bruge dem som accentfunktioner og lade dem være i kontrast med almindelige rektangelformede vinduer.

Det du ser her er kun en lille del af et fantastisk projekt udviklet af arkitekt Carlos Arroyo i Oostkamp, ​​Belgien. Hans opgave var at omdanne en stor industribygning med denne store hall. Arkitekten valgte at dekorere rummet med en række lysende hvide skyer gennemboret af de runde vinduer.

Teknisk er vinduerne på denne struktur ikke ligefrem runde, men det er fordi de er ment at være uregelmæssige ligesom selve bygningsformen. Nysgerrig hvad dette er? Det er Mousemotel, et usædvanligt projekt af arkitekt Pascal Hausermann. Hotellet ligger i Frankrig, og det er faktisk en gruppe af små, hvide strukturer, der minder om pods.

Dette er det indre af Grotto Sauna, et fantastisk tilbagetog på kysten af ​​Lake Huron, nord for Toronto. Det er en drømmende beliggenhed, og denne sauna respekterer det og gevinster fra sin skønhed ved at efterligne formularerne omkring den. Dette var et projekt af partisanere.

det er svært at endda få øje på dette pæne lille hus, som Denieuwegeneratie byggede i Huizen, Holland. Det er fordi det er indlejret i en kunstig bakke.Det er den strategi, som arkitekterne brugte for at minimere indvirkningen på landskabet.

I Wiens historiske centrum skiller en bygning sig ud fra resten. Det er Topazz-hotellet, en struktur designet af BWM Architekten. Det har en meget karakteristisk facade med buede kanter og masser af runde vinduer, der følger et asymmetrisk mønster. Bygningen har en masse karakter og en stærk visuel tilstedeværelse.

Welseley Residence er et smukt hjem hjemmefra designet af mckimm i Brighton, Australien. Det er et specielt og smukt hus, der ser alt lukket ud fra gaden, men er faktisk meget åbent for udendørs mod ryggen. Det har et moderne design med enkle, geometriske former gentaget i hele interiøret.

Den futuristiske karakter af denne bopæls design gør det nemt for elementer som runde vinduer eller rene, geometriske former at se naturligt ud. Dette er et hus beliggende i Athen, Grækenland. Det er designet af Dimitris Economou, og det er et hjem defineret af en neutral og minimalistisk palette af farver baseret på nuancer af brun, beige og den altid elegante sort og hvid.

Hvad bedre navn at repræsentere dette hjem end "O House". Det fanger selve essensen af ​​det, der definerer det bedst: en facade gennemboret af masser af runde huller / vinduer. Det er et meget usædvanligt design, meget skulpturelt og overraskende velafbalanceret. Udformningen af ​​facaden er både dekorativ og fokuseret på synspunkterne. Dette var et projekt udviklet af Philippe Stuebi i Schweiz.

Ser man på dette gamle forsvarstårn fra en afstand, ville man ikke rigtig forestille sig, at der indenfor er der et hyggeligt og moderne boligareal. Uventede overraskelser som denne er de smukkeste og mindeværdige. Tårnet blev omdannet til et behageligt hjem af Piercy Conner Architects, som sørgede for at holde sin oprindelige charme og ydre skal intakt. De forvandlede indretningen og skabte en slags tårn inden for et tårn, der har en række vinduer øverst og runde vinduer i loftet.

Variationer af porthole vinduet er designet af arkitekter som brugerdefinerede funktioner i deres projekter, ligesom dette smukke vindue med udsigt over en have. Det er ikke rundt eller vil det være. Det er designet med et indbygget opholdsstue perfekt til at beundre udsigten eller til meditering og læsning. Dette er et design af Dominique Coulon.

Dette hus designet af Andrew Hinman Architecture er usædvanligt af flere grunde. Den første ville være, at det er et vintage strømlinet aluminiumhus, og så er der også sit design, som er en slags hybrid mellem forskellige stilarter og koncepter. Locomotive Ranch Trailer er placeret i Uvalde, Texas, hvor den er blevet flyttet som anmodet af kunden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar