Køb dit hus til et vellykket nytårsfestivalsplan

Så du smider et nytårs gala og ønsker at arrangementet skal være sjovt og festligt og imødekommende til alle gæster ... uden at bryde banken? Det er ikke for meget at spørge! Med lidt tænkning og planlægning kan du være smart ved at bruge det, du allerede har i dit hjem, for at få alle gæster til at føle sig godt tilpas og kunne nyde sig selv. Plus, det vil give dig en chance, som vært, at slappe af lidt og nyde lidt tid med dine kære. Her er et par ideer til at planlægge:

Hvis du ikke har en stor hoveddør, skal du overveje at trække en bænk eller en stor stol ind i indgangen til at holde jakker, poser, punge eller hvad som helst.

Har en ikke-sko-indvendig politik, men ønsker ikke at tilbringe natten at gentage det til hver gæst? Placer en kurv eller to ved hoveddøren for nem (og åbenbar) fjernelse og opbevaring af sko. Hvis du vil, kan du endda efterlade en venlig anmodning notat inden for nem blik.

MoreINSPIRATION
  • 10 måder at tilføje Sparkle & Shine til nytårsaften
  • Hvad du bør vide, før du vælger en åben grundplan for dit hjem
  • Nyskabende opbevaringsnøgle i et lille boligareal

Kast en bakke (eller to) på en osmannisk i stuen for øjeblikkeligt at omdanne den til et sofabord. Eller ryd den bakke, du allerede har, så de er klar til forbrugsfald i hele natten.

Opbevar puffer eller afføring under et større konsolbord for at frigøre stående plads. Eller, afhængigt af arten af ​​dit parti, trække dem ud for siddepladser for at deltage i en livlig samtale. {Fundet på webstedet}.

Hvis du har brug for lidt ekstra plads, skal du trække din sofa op mod væggen for at frigøre et eller andet gulv. Organiser de resterende møbler, så de passer bedst til dine gæster.

Tjek for at se, at der er masser af flade overflader rundt i lokalet, så gæsterne kan sætte deres drikkevarer eller tallerkener af mad. Vær kreativ! En kasse eller (robust) stak bøger tæller.

Slap afsted et kast eller to over møblernes arme, hvis gæsterne føler sig kølige eller for dem at hygge sig inden ballen falder.

Placer lamper i nærheden af ​​glas og spejle for at tilføje en god stemning og ekstra glans til din aften. Og bask i rampelyset af en godt kastet gala.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar