Tilbage til skolen: 10 enkle og funktionelle skriveborde til en vellykket start

Et nyt skoleår er ved at starte, og med det kommer muligheden for også at lave nogle ændringer rundt i huset. Måske er det tid til nogle nye møbler. Et nyt skrivebord ville helt sikkert være en god ide. Det vil give et nyt og nyt arbejdsområde til børnene og lektier vil være en fornøjelse, i det mindste et stykke tid. Skrivebordene vi har valgt vil også være gode til dit hjemmekontor.

Denne float wall desk har et minimalistisk design, og det er perfekt til små lejligheder. Den kan monteres på væggen, og den kan også fungere som en displayhylde. Den har en ledningsplads til ledningsstyring og en udvidelsesbakke. Til rådighed for 699 $.

Laura Desk har et simpelt, elegant og tidløst design. Det er funktionelt og moderne og har tre åbne cubbies på bagsiden for ledningerne og to skuffer i fronten til opbevaring af små genstande. {Fundet på webstedet}.

Maya-skrivebordet ligner et simpelt bord, men det er mere end det. Det er et moderne møbel med et skulpturelt design og skjult opbevaring til den bærbare computer, bøger eller kuglepenne. {Fundet på webstedet}.

Envelop Desk var designet til at være komfortabel og funktionel. Den har et minimalistisk og elegant design, og det er perfekt i kombination med en ergonomisk stol. Det giver støtte i enhver siddende stilling, og dens top har en udskæring U-form, der passer perfekt rundt i brugerens krop. Tilgængelig for 960 $.

MoreINSPIRATION
  • Slope Desk: enkel og funktionel
  • 5 stilfulde skriveborde til et nyt skoleår
  • Det funktionelle Pontus skrivebord af Russell Pinch

Audio Desk leveres med indbyggede højttalere og en subwoofer. Det er et stort skrivebord, der bringer højkvalitets lyd ind i arbejdsområdet til en holistisk type indretning. Fås på stedet.

Celine Desk er meget elegant. Det har koniske ben og en slank design. Den skjulte skuffe lader dig gemme små genstande, hvilket gør skrivebordet perfekt til små rum. Tilgængelig på stedet.

For dem, der nyder at få adgang til deres arbejdsområde, er WORKNEST det perfekte valg. Det er et træbord med indbyggede slots og armaturer og hvid plastdeler, der kan bruges som skærmbilleder til privatlivets fred.

Dette elegante stykke er et skrivebord med mellemrum til notesblokke, penne og blyanter. Det giver dig mulighed for at blive organiseret og holde dit arbejdsområde rent og ryddeligt. Desuden ser du skrivebordet elegant og alsidigt. {Fundet på webstedet}.

Tilsyneladende meget simpelt, dette skrivebord skjuler mange gode funktioner. Den hedder Zavakabordet, og den har en træoverflade, der flipper for at afsløre et blødt stof nedenunder. Det var designet med en sans for humor til dem, der nyder lejlighedsvis lur mens de arbejder.

Guapo Desk har et let og minimalistisk design. Den har en rå industriel finish, der giver den en slank profil, og den er ideel til små rum på grund af dens dimensioner. Det er lavet af bæredygtigt mango træ og det har en praktisk opbevaringsskuff. Tilgængelig for 499 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar