Silverlight House i London gør en fed påklaring

Beliggende på en smal stribe land mellem en travl vej og Grand Union-kanalen i West London, den 6.490-kvadratmeter Silverlight House viser en stærk samtids personlighed.

Adjaye Associates udviklet boligen som et omhyggeligt svar på sin bymæssige kontekst. "Hovedvolumenet fortsætter den victorianske pubs moderselskab mod øst - en børsnoteret bygning - og de horisontale linjer i beklædningsanlægget vedrører vindueshøjderne i den ældre bygning ved kanten af ​​stedet," siger arkitekterne. "På grund af et højt trafikstøj har nordfacaden meget få åbninger, men undgår at være mørk og dyster takket være aluminiumsbeklædningen."

En bred vifte af rum til forskellige aktiviteter og sindstilstande definerer det overordnede design af dette projekt. Kælderens arkæologiske karakter står i modsætning til den afskærmede forgård på jordoverfladen; følelsen af ​​kabinettet i gæst- og musikrummet står i kontrast til det ekspansive soveværelse.

Med sine høje lofter og dristige accenter er stuen inspirerende, for det mindste. Dens løs formalitet tilbyder en invitation til at slappe af og socialisere. Vistas fra tagterrassen giver yderligere inspiration. [Oplysninger leveret af Adjaye Associates; fotografi høflighed af Domus Nova]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar