Enkelt og alsidigt vægmonteret hattehylde

Medmindre du har en ægte passion for hatte, er dette emne ikke noget, du ville have brug for i dit hjem. Det er dog noget, du bør forvente at se, er flere offentlige rum som barer, venteværelser mv. Dette er et simpelt og funktionelt vægmonteringshattestativ. Du kan købe den til 40,62 euro.

Der er ikke meget forskel på et hatstativ og et frakkrack, og du kan også bruge det til ting som f.eks. Tasker. Det har et meget simpelt design. Det er dybest set en meget lang jernstruktur med vandrette og lodrette design. Den er udført i metal og færdig i sort. Monteringsværktøjet er inkluderet.

MoreINSPIRATION
  • 6 alsidige vægmonterede vinstativdesigner du kan udarbejde selv
  • Occordian Coat Rack
  • Jig Silver Coat Rack

De samlede dimensioner af denne hat rack er 41,25 "bred x 3,25" dyb x 13 "høj. Den vejer 5 pund og det er meget nemt at vedligeholde. For at rense det skal du bare bruge en blød, tør klud. Det har et vist industrielt udseende, og det er ikke noget, du ville forvente at se i luksuriøse boliger. Det er noget, der passer til afslappede moderne eller moderne boliger eller endnu bedre for rustikke offentlige steder. Jeg forestiller mig det ville ikke være et problem, hvis du ville vælge at tilføje et lag maling over metalfinishen. På denne måde kan du male det nogen farve du ønsker eller endda kasse nogle interessante mønstre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar