Lille lejlighed hvor Moderne møder rustikke

Normalt, når en person vælger en moderne indretning til deres hjem, forventer du at være den stil, der karakteriserer hele rummet. Men der er tilfælde, hvor den moderne indflydelse kun er en overfladehandling, og hvor de virkelige iøjnefaldende elementer ikke har noget at gøre med det. For eksempel kan man vælge en rustik indflydelse på accentdetaljerne i huset.

For bedre at analysere dette koncept har vi fundet denne smukke bolig, der perfekt afspejler denne ide. Huset er, som du kan se, dekoreret med stil og den overordnede indretning er enkel. Væggene og lofterne er hvide, hvilket er en perfekt neutral baggrund for resten af ​​elementerne. Det er også nogle gange et symbol for en moderne indretning. Derudover er gulvene i hele huset grå, en anden fin neutral, meget ofte brugt i moderne design.

MoreINSPIRATION
  • Overraskende ophold med et rustikt moderne udseende
  • En forretningsmands lejlighed ved grænsen mellem moderne og rustikke
  • Moderne rustikke lejlighed i Polen: Inspirerende skandinavisk stil

Men selvom den overordnede indretning her er enkel og elegant, med små udbrud af farve og afbalancerede nuancer, er den moderne indflydelse ikke den eneste der er til stede her. Hvis vi ser nærmere på køkkenet, kan vi se, at der er mange genanvendte og genanvendte elementer der. Disse brugte genstande, som du kunne kalde dem, omfatter ting som det farverige gardin til køkkenøen, nogle af stole, vinduesbehandlingerne og især alle de krukker, du ser overalt.

Soveværelset har også en del af den rustikke charme, og det er hovedsageligt fremhævet af vægpanelerne, at selvom de er lavet af træ, blev de malet hvide for at matche indretningen. Arbejdspladsen har tilsvarende egenskaber. Dette gør boligen til et meget smukt rum med nordisk indretning og en smuk balance mellem stilarter, farver og teksturer. Det er et specielt rum, der klarer at skifte opmærksomheden fra, at den kun måler 60 kvadratmeter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar