Rumbesparende Tripoli-konsol

Hvis du i øjeblikket bor i et lille hjem, og du ønsker du kunne finde nogle måder at spare plads på, kig på Tripoli-konsollen. Det har et meget simpelt og alsidigt design, og fordi det er så smalt, tager det meget lidt gulvplads. Desuden giver den dig mulighed for at bruge det som et meget funktionelt opbevaringsområde til alle dine dekorative genstande.

Konsollen er håndlavet af pulverlakeret jern, så det er robust og holdbart. På grund af materialet og designet kan det med fordel også bruges både indendørs og udendørs, så længe det er i et beskyttet område for at undgå forringelse. Konsollen har også støbte finials og x-formede skinner. For at opnå det endelige udseende er konsollen håndlavet med aske-sort finish.

Tripoli-konsollen produceres i Mexico, og dens overordnede dimensioner er 35 "H X 44" W X 9 "D. Du kan købe den til 159,00 dollar. Det er en meget praktisk og funktionel opbevaringsløsning, og fordi den har taget så lidt gulvplads, kan du placere det næsten overalt. Hvis du kan lide konsollen og ønsker at opnå en komplet, kan du også vælge Tripoli endebord eller sofabord, en del af samme samling. Andre lignende produkter er Sonoma-konsollen, Durham-konsolbordet og Grand Marque-konsollen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar