Rummelig 5-værelses lejlighed i Notting Hill til salg

Beliggende i Notting Hill, Palace Court W2, er denne smukke laterale penthouse på markedet for £ 12,000,000. Det er en 5-værelses lejlighed med rummelige værelser og elegant interiør. Loftet har elevatoradgang og ligger i en eksklusiv palæbygning. Det kan findes inden for den prestigefyldte gated Palace Court på Moskva Road.

Penthouse er blevet omhyggeligt renoveret og restaureret gennem årene, og det har et moderne, opdateret og meget stilfuldt indretning. Det er et godt sted og ville gøre en smuk familiens hjem. I midten af ​​loftet er der et modtagelsesområde med lyse trægulve og sydvendte bugtruder. Lejligheden indeholder også et fuldt udstyret køkken morgenmadslokale med et moderne interiør. Der er også et ekstra stue / tv-stue.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig 3-værelses lejlighed i Hyde Park Square til salg
  • 2 værelses lejlighed i London til salg
  • Rummelig toværelses lejlighed i Stockholm til salg

Det store soveværelse er stort og har en imponerende men hyggelig indretning. Suiten har en åben grundplan og indeholder et opholdsstue, to badeværelser og et eget badeværelse. Ejendommen indeholder også fire soveværelser med dobbeltsenge og fire badeværelser. Det er en meget smuk ejendom og det indeholder også en separat personale lejlighed i stueetagen i samme bygning. Det er en rummelig hems med elegant interiør, minimalistiske dekorationer, stilfulde møbler og smukt kunstværk på væggene. Bygningen, hvor lejligheden er beliggende, tilbyder 24 timers proterage og fremragende sikkerhed. {Fundet på domusnova}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar