Spektakulært Torusformet stenhus med bæredygtige egenskaber i Vietnam

Indlejret i en oval gård i et roligt boligkvarter i Dong Trieu, Vietnam, the Stone House af Vo Trong Nghia Architects tilbyder en visuel godbid og vi håber-masser af inspiration. Den torusformede bygning er dækket af et grønt tag, som er integreret i den samlede cirkulationsstrøm af ejendommen. De massive vægge skaber et ydre indtryk af et hullignende hjem, blødgjort kun af plantens overflod.

Ifølge arkitekterne "Værelserne omgiver den ovalt gårdhave, hvilket gør et kolonilignende forhold til hinanden. Gården og det grønne tag sammensætter en efterfølgende have, der skaber et rigt forhold mellem indvendig og udvendig af huset. Familien med to små børn har nyder deres bolig i huset. De fornemmer hinanden og uddyber deres kommunikation, afrunding og afrunding i huset ". Hvad mener du, er fordele og ulemper ved at bo i dette hjem? [Fotografi af Hiroyuki Oki]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar