Opbevaring Hollow Chair af Judson Beaumont

Der er masser af inspirerende og interessante møbler design. Vi har endda præsenteret nogle af dem i vores artikler. Her er endnu et meget interessant møbel. Det hedder Hollow Chair, og den blev designet af Vancouver-baserede kunstner Judson Beaumont, der er designer og ejer af Straight Line Designs, også kendt som den, der skabte den lille sort dresser.

Blandt hans andre kreationer er der denne fantastiske. Den hule stol er unikt møbel med et af de mest inspirerende designs. Hovedindretningen i denne lænestol er, at den har en hul ramme, der præsenterer et indbygget opbevaringsrum indeni. Der kan du gemme alt hvad du vil, og det bliver også en del af stolens design.

MoreINSPIRATION
  • Nesting Birds betrukket opbevaringsbænk og stol
  • Komfortabel og minimalistisk stol med opbevaringsrum
  • Elliptisk stol

Faktisk er hele bunden af ​​denne lænestol hule, og den kan kompletteres med alt hvad du vil have. Du kan gemme bøger, blade, dekorationer, legetøj og noget kreativt, du kan tænke på, herunder kæledyr, der helt sikkert vil elske det rum. Opbevaringspladsen har ikke en dør, så den bliver synlig til enhver tid. Så vær forsigtig med hvad du gemmer der, fordi alle vil se det. Dette giver dig også mulighed for at dekorere din lænestol vil ting som blomster, håndværk og alt andet du elsker. Tilpas din stol og gør den unik.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar