En blanding af rustik og moderne i form af et sofistikeret hjem nær Hyde Park

Når du nærmer dig denne smukke bolig i Leinster News, Bayswater, synes det ydre at tyde på et gammelt og rustikt design. Men når du træder ind, udfolder en moderne indretning sig for dine øjne. De to stilarter, den gamle og den nye kommer smukt sammen. Stuen er hvor du bedst kan observere denne blanding. Mursten accentvæggen gør denne store plads til at føle sig varm og indbydende.

Stuen er meget rummelig og åbner op til en smuk gårdhave med en ekstra udendørs boligareal. Indenfor omfatter familierummet en meget stilfuld vindeltrappe, der giver adgang til de øvre værelser. Den måde, forskellige stilarter smelter sammen med hinanden, er meget inspirerende. Resten af ​​mellemrummet fortsætter på samme linje. Indretningen er enkel og elegant, og alle de små detaljer og accentfunktioner er omhyggeligt og vidunderligt udvalgt til at supplere rummet.

MoreINSPIRATION
  • Sådan blander du moderne og landlige stilarter i dit hjems indretning
  • Seward Park Residence af Balance Associates
  • Rom Apartment blander stilfuldt rustikke og moderne funktioner

Spisepladsen og køkkenet deler det samme åbne rum. Det store tagvindue over spisebordet er et af de mest iøjnefaldende elementer. Den erstatter den sædvanlige lysekrone, men har en meget større indvirkning på den overordnede indretning. Intet værelse er for lille eller for simpelt. Selv badeværelset har det sofistikerede udseende, der definerer hele dette sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar