Stilfulde Hundehuse til forkælet Pooches

Mands bedste ven fortjener et sted at kalde deres eget i ethvert hjem. Hvis du er en hund elsker, så hvorfor ikke sætte en plads til dit kæledyr for at nyde. Enten indendørs eller ude af dør, tilføjer hundehuse en sjov for både kæledyr og ejere. Der er masser af kenneler og hundehuse, som du kan købe, men tjek nogle af de moderne design, som er mere egnede til at passe ind i et moderne hjem design.

I dag er husehuse ikke nødvendigvis et sted for et forkællet kæledyr at sove om natten, udendørs. De har tendens til at have visuelle og spille stimuli, så din hund ikke keder sig. Men selv simpelthen designede hundehuse kan få lidt stil med tilføjelsen af ​​nogle tilbehør og lidt maling. Hvorfor ikke opgradere din hunds hus og virkelig forkæle din pooch?

Doggie Summer Houses.

Eksteriørhundehuse er ikke længere tilbøjelige til at være et funktionelt boligareal til en arbejds- eller vagthund. I dag er et udendørs hundhus mere tilbøjelig til at være et sjovt sted for en hund at udforske. Dog bør et hus af god kvalitet være vandtæt og være i stand til at sørge for både regn og overdreven sol.

Som sådan er doggie sommerhuse alle raseri. Tæppede tag med hundstørrelser og en helt vejrværn er på trend. Selv sommerhus tilbehør, som vindueskasser og belysning, kan tilføjes til en luksuriøs note. Lad være med at blive afskediget for den søde, sommerhus som udseende. Tilføj vinduer, med skodder og endda et hvidt stakhegn.

Husdyrhuse.

Hvis din hund hund bruger længere perioder i hjemmet, snarere end udenfor, hvorfor ikke give det perfekte pooch-palads som en del af dit indretning? En simpel udsparing i et opbevaringsskab er ideel til en mindre hund. Læg en favorit tæppe på og læg en dør fast, som hunden kan se ud af. Et godt sted at vælge for din hunds område er indenfor et bryggers.

MoreINSPIRATION
  • 10 stilfulde Brasilien huse med moderne design
  • Stilfuldt Møbler Og Tilbehør Til Moderne Hunde
  • 10 stilfulde hundehuse

Dette er ideelt, hvis din hund er vendt tilbage fra en lang gåtur og skal vaskes ned. Dit kæledyr kan tørre af i komfort uden at lade pote udskrive over resten af ​​huset. En anden god placering for et internt hundhus er den del af rummet, under trappen, der aldrig bliver sat til en særlig god brug.

Den Individuelle Tilgang.

Lav en hund hus fra nogle ekstra materiale til en mere individuel tilgang. En gammel vin tønde gør et godt sted for en hund at sove i. Og du kan bruge toppen til at dyrke planter eller huske din hunds legetøj. Eller hvis dit hjem har moderne styling, hvorfor ikke gå til et kubehundhus med et ultramoderne udseende? Og et hundhus lavet af gamle flasker ser ikke kun meget individuelt ud, men giver et vindue til dit kæledyr at se ud fra.

Décor.

Hold dit hundhus i overensstemmelse med andre designelementer i dit hjem. Du vil ikke have det til at skille sig ud og falde som om det er ude af sted. Traditionelle hundehuse, selv dem der ligner et vintagedukkehus, passer til mange et hjemindretning. Vælg et hundhus, der ligner det, er designet til at koordinere med andet kabinet, du har i rummet. Hold dig til lignende farvevalg. Eller, for den ultimative koordinerede styling, vælg et skræddersyet hundhus, der passer til dit hjems eksteriør.

Masser af hunde.

Hvor du har mere end en eller to hunde at overveje, er det en god ide at kunne opdele pakken, hvis du har brug for det. Så længe hunde kan socialisere godt, behøver du måske ikke, men at give individuelle penne, der kan åbnes eller lukkes i vilje, giver mening for husholdninger med op til tre hunde. Tjek en opdrætter hund hus, hvis du planlægger at have mere end et eller to kæledyr.

Billedkilder: 1, 2,3 og 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar