The Black Box House med en indbydende og hyggelig indretning

Dette er Black Box, en moderne bolig beliggende i Lyon, Frankrig. Det har et usædvanligt og smukkende navn, men designet af huset er heller ikke meget almindeligt. Faktisk ligner den litterære en sort boks. Huset er designet af Tectoniques arkitekter og det sidder på en 220 kvadratmeter site.

Boligen var helt præfabrikeret og derefter bygget på mindre end en uge. Forestil dig, hvordan overraskede naboerne var, da de pludselig så et nyt hus på, hvad for nogle få dage siden plejede at være et tomt plot. Selv om det var en overraskelse, skiller huset sig ikke rigtig ud. Det blander sig temmelig ind i omgivelserne. Det sidder mellem et 19. århundredes tætte område mod syd og en række mere moderne struktureret mod nord. Det pålægger heller ikke størrelsen.

MoreINSPIRATION
  • The Black House af Andres Remy Arquitectos
  • 15 Black House Facades - Mysterious & Dark, men også attraktiv
  • Den Lujan Black House i Delaware

Faktisk, hvis noget gør dette hus overgangen mellem to perioder og to arkitektoniske visioner, så kunne vi sikkert sige, at det var en perfekt tilføjelse i området. Huset har ståldøre og en mystisk facade. Interiøret er dog meget indbydende og hyggeligt. De offentlige og private områder er adskilt. Huset har fire ens etager på 60 kvadratmeter hver. Det er blevet præfabrikeret og meget hurtigt sammensat på stedet af flere grunde. Den ene var de små dimensioner af webstedet, der ville have gjort alt meget vanskeligere. Det var også lettere på denne måde og meget hurtigere. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar