Den elegante Jackson sektionssofa

Sectionals er normalt gode til små boliger eller for dem, der kan lide at flytte ofte, enten fordi de ønsker at ændre visningerne eller fordi de skal. Denne type møbler er meget værdsat på grund af dets evne til at fungere som to separate enheder. Det kan bruges enten som en sofa eller en seng. Det er en meget nyttig funktion, især i små værelser. Du kan have en sofa om dagen og på denne måde kan du spare plads, få mere plads til at bevæge sig frit og du kan også tilpasse en mere elegant indretning. Om natten kan du bare vende sofaen til en behagelig seng. Faktisk ville denne sektion være meget nyttig i værelserne. Jackson-sektionen giver dig også mulighed for at vælge mellem højre- eller venstrearmschaise. Sektionen kan let omkonfigureres, og den kan helt ændre dit hjem.

Jackson-sektionen kan købes til priser mellem 1182,69 og 1340,48 euro. Den indeholder en behagelig osmannisk som glider ned til den modsatte side af sofaen. Puderne vendes og et spejlbillede af sofaen kan oprettes på få sekunder, hvilket afslører en behagelig seng. Sektionen er udformet med en massiv træramme og metalben.

MoreINSPIRATION
  • Den elegante Axel sektionssofa
  • Elegant Morini sektionssofa af Henrik Pedersen
  • Den elegante Bolton sektionssofa af Giuseppe Vigano

Dens overordnede dimensioner er 89''w x 60''d x 33.5''h. Det har tuftet rygpuder og et venstre eller højre arm stykke. Puderne er aftagelige, og de har en behagelig polyurethanskumkerne. Sektionen som du ser det i billederne er kun tilgængelig som et sæt, og stykkerne kan ikke købes separat.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar