The Flintstones Cartoons House

Da jeg først så disse billeder, havde jeg et blik med mig, at være barn og se på The Flintstones tegneserier. Dette unikke hus tilhører for tiden den amerikanske producent / skuespiller Dick Clark, men i fremtiden kan det være din, fordi den er på markedet til en pris på 3.500.000 dollars. Beliggende på et land i Malibu, tilbyder dette enestående retreat et fantastisk panoramaudsigt over Stillehavet, Kanaløerne, Boney Mountains, Serrano Valley og Los Angeles.

Ejendommen er placeret på en svimlende 22,89 hektar jord, og indeholder et soveværelse, to badeværelser, et fuldt funktionelt hulhus køkken og en neolitisk indretning overalt. Udenfor kan vi beundre en smuk anlagt have med mange planter og klipper, ligesom i stenalderen. Interiøret er dekoreret med møbler omhyggeligt opsamlet for ikke at forstyrre det "naturlige" miljø, og det kommunikerer med det ydre syn gennem nogle store, rammeløse og organiske udseende ekspander af glas beliggende i naturlige, uregelmæssige formede omgivelser.

MoreINSPIRATION
  • 100% træ og stenhus
  • Den Lujan Black House i Delaware
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Den cavernous spisestue huser et interessant bord nær en brændeovn, et værelse dekoreret med antikke lamper, genstande af kunst og planter. Det rummelige soveværelse kommunikerer med resten af ​​huset, fordi der ikke er nogen dør til at isolere kammeret. Dette er et sted med komfortable møbler og dekorationer lavet af sten, et sted med en smuk udsigt til havet og naturen. Overraskende er køkkenet og badeværelset udstyret med kvalitetsapparater, som en jacuzzi og en rustfri ovn indbygget i specialfremstillede møbler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar