Urban Forest Sao Paulo Indretningsdesign af Fábio Galeazzo

Når man siger skov, kan man normalt forestille sig mange træer og grønne blade. Det er et typisk billede, men ikke det eneste. Der er andre måder at analysere dette koncept på. For denne designer var inspirationen naturen, men han formåede at komme op med en temmelig metaforisk skabelse.

Dette er Urban Forest, et indretningsprojekt, der er udviklet af brasiliansk designer Fábio Galeazzo. Det er et hjem beliggende i Sao Paulo, Brasilien, og det har et inspirerende indretning. Som navnet på projektet antyder, er det en anden måde at opfatte naturen på. Denne gang har vi en urban kontekst og så meget friskhed som du ville have forestillet dig. Denne bolig har en simpel men visuelt stærk indretning. Der er mange elementer, der er helt unikke.

MoreINSPIRATION
  • Smuk 90 kvadratmeter lejlighed i São Paulo designet af Fábio Galeazzo
  • En meget stilfuld pied-a-terre lejlighed i São Paulo, designet af Fábio Galeazzo
  • Fantastiske Portago Urban Hotel indretningsdesign i Granada, Spanien

Stuen virker meget hyggeligt og indbydende. Den har et blødt rødt tæppe, der inviterer dig til at føle sin bløde tekstur, en moderne sofa med masser af puder, en minimalistisk fæces og et sofabord med en kompakt form og en stenlignende finish. Der er også en farverig stol med et dramatisk udseende. Køkkenet er hvidt og meget simpelt. Det åbner mod spisepladsen, der indeholder et sort bord med sorte stole og en række stilfulde vedhængslampe, der hænger over dem.

Der er også to meget interessante kaffeborde med uregelmæssige former. De er lavet af træ og har enestående teksturer og design. Disse borde sammen med det farverige kunstværk fra væggen er en måde at kompensere for og en måde at bringe naturen inde i, selvom det kun er en kunstig skabelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar