Interessante, men neutrale farvepaletter til hjemmet

Nogle gange er alt du vil have ren enkelhed inde i dit hjem. Du vil ikke have noget ståhej. Du vil ikke have kaos. Og du vil have, at hvert rum i huset har en forfriskende og åben stemning. Det er her, neutralt kommer ind. De giver en afslappende, men alligevel stilfuld måde at klæde dit hjem på. Men hvis du ikke er forsigtig, kan du oprette for mange kedelige rum, det er her de rigtige duoer og trioer kommer ind. Lad os se på nogle af de bedste neutrale malingfarver til hjemmet!

1. Hvid, Grå og Sort.

Selv med fravær af farve bringer denne trio skridt og grænser for kontrast og interesse. Hver tone er så meget anderledes og dristigere end den næste, når de er parret sammen. Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for at tilføje en farve, som de gule blomster, vil de POP med lethed. {Fundet på lonny}.

2. Lysebrun & Grå.

Ved første øjekast eller selv synes grays og brune ikke at gå sammen, men i virkeligheden gør de ganske det trendy, eklektiske mix. Selvom du får de brune toner fra et ufærdigt, let træstykke, vil det skabe det samme forfriskende og kreative fundament.

3. Chokolade, Hvid & Beige.

Dette er en anden trio, der har en god kontrast. Mellem hvide og chokolade får du en skarp forskel og fed skrift, mens den beige tilføjelse vil give en subtil middelhøj bygning en bro mellem de magtfulde andre.

4. Black & Browns.

Du ville blive overrasket over, hvor dramatisk og sætningsværdig en kombination af sort og brun kan være. I din formelle stue eller endda i spisestuen kan du virkelig skabe noget specielt med denne neutrale ide.

5. Alle nuancer af grå.

MoreINSPIRATION
  • Cloud, Rain & Dandelions: Trio Color Palettes
  • 5 Smukke Spring Color Palettes for 2013
  • En guide til brug af neutrale farver i hjemmet

Brug en række gråtoner, når du opretter dit soveværelse, stue eller endda hjemmekontor. Det vil være afslappende, forfriskende og endda give det lidt af en kunstnerisk og delikat ombre føler. Du vil elske at se enhver skygge dans og blande sammen uden noget travlt.

6. Creme & White.

Til åben, luftig og feminin, kombiner en kremet hvid med en skarp hvid til et soveværelse, der har de mest forfriskende følelser. Det kan også formes til et mere vintage tema eller moderne, men den store del af dette neutrale farve duo er dets genoplivelseslignende tilstedeværelse.

7. Sort, hvid og Taupe.

Du har den klassiske sort-hvide farveparring, men en tilføjelse til den glatte og sultne taupe-skygge vil skabe en pause og "farverig" tilføjelse. Det vil glatte ud dristigt eller for koldt af finish til ethvert værelse du beslutter dig for at omklæde

8. Hvid & Brun.

Lidt mere traditionel og tilgængelig end den tidløse sort og hvid. Brun og hvid - af alle nuancer - skaber en kontrast, der dukker op, men en meget åben og frigivende følelse på grund af dens neutrale kvalitet.

9. Brown, Grey & Cream.

Igen er det måske ikke den mest sandsynlige farve-trio, men det er også sjovt og funky. Selv om der er nat lyse farver eller pops of pink involveret, har denne trio kontrast og interesse uden kaos eller at være for hård på øjnene.

10. Sort & hvid.

Tidløs, klassisk og altid i stil et sort-hvidt rum vil arbejde hver gang. Det er mode-fremad, arbejder i ethvert rum på ethvert tema og vil altid skabe den rigtige slags interesse også.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar