Tankevækkende Detaljeret Tre-etagers Residence i Seaside, Florida

Tankevækkende Detaljeret Tre-etagers Residence i Seaside, Florida
Tankevækkende Detaljeret Tre-etagers Residence i Seaside, Florida
Anonim

Denne tre-etagers bolig beliggende i Seaside, Florida blev opfattet af NYC arkitekt Alexander Gorlin at være hans personlige paradis. I lighed med Corbusiers oprør er Gorlins ikoniske gestus en løbende kommentar om tomheden i at blinde efterligne historiske stilarter, samtidig med at den styrker styrken af Seaside's Traditional New Urban Plan. Samvittighedsfuldt konstrueret og omhyggeligt opretholdt, "Trappe til himlen" siges at være en af de mest solide og mest præcise konstruerede bygninger på Mexicogolfkysten.

Omhyggeligt detaljeret blev huset hovedsageligt bygget med stuck på armeret beton, stål, glas og sten. Første sal består af et stort og et intimt værelse, der deler bad og bekvemmelighed bar. Rummene kan let omdannes for at imødekomme forskellige funktioner og behov. Hele nordmuren på første sal blev for nylig malet in situ med et originalt værk af Justin Lyons. Røde egetræsgulve anker de primære boligarealer på andet niveau.

Den buede mur ud af spisepladsen skjules uhindret det spejlede og flisebelagte pulverlokal. Strukturelt spændende fører egen og den murede spiraltrappe til det tredje niveau soveværelse suite, som også består af et organisk bad, nautilus solbelagt brusebad og privat glasvæg balkon med udsigt over Lyceum, Seaside, WaterColor og Den Mexicanske Golf. Fra pakken fører den meditative enkeltstigning til den dramatiske udgivelse af tagterrassen. Fra denne høje aborre er utrolig månelys og solnedgang over byen, landskabet, vandet og himlen en kontinuerlig glæde. For den eventyrlystne udadvendt, vil endnu en tur tage dig til toppen af turen, hvor der bare kan være et glimt af himlen. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Craig Baranowski på vegne af Team Baranowski Real Estate]

Populært emne.