Ultramoderne Residence i Frankrig med åbenhed og elegance

Dette smukke "hvide hus" ligger i La Rochelle, Frankrig og blev renoveret af Studio Pierre Antoine Compain. Navnet på denne bolig beskriver præcist dets interiør. Hovedelementet som definerer dette hus er den centrale akse, et separat område af glas, der går op gennem alle niveauer af bygningen til taget. Med et stort tagvindue spreder dette centrale atrium naturligt lys over hele huset.

Glasskillevæggen afspejler lys kombineret med de hvide vægge giver en følelse af friskhed og gør stedet ser rent og rent. Stueetagen indeholder et åbent køkken, som er indrettet efter resten af ​​rummet og et opholdsstue. Køkkenøen har et lille bord knyttet til det og fire barstole omkring det. Mellemtonet trægulv forbedrer følelsen af ​​et varmt og indbydende rum.

Hvis du ser omhyggeligt igennem glasgulvet, vil du opdage et kontorområde og en chance for at bevise din kreativitet eller bare mulighed for at arbejde hjemmefra (hvis dit job tillader det). Som du kan se, er kontoret i kælderen og har ingen udenfor vinduer, men er strategisk placeret øverst på det centrale atrium og har adgang til naturligt lys.

MoreINSPIRATION
  • Hus på toppen af ​​Central London Post Office
  • Moderne Penthouse med fantastisk panoramaudsigt, London
  • Moderne interiør med et glasgulv og en vertikal have

Begyndende med det første niveau skaber et blankt fuchsia opbevaringsskab, der dækker en hel væg, en fed kontrast, der fremkalder luksus på samme tid. Hvis du vil komme til øverste etage, kan du bruge træ spiral trappe.

Næste niveau skjuler en anden arbejdsstation, der ligner et lille bibliotek (den første arbejdsstation ligger mellem hovedetagen og første niveau). Her kan du nyde lidt tid på at læse og slappe af under tagvinduet.

Så hvis du skulle bo i dette hus, hvor ville du bruge mere tid?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar