Usædvanlig badeværelse vandhane med kugle ripples

Hvis du er syg og træt af din almindelige badeværelse vandhane og du vil have noget moderne og futuristisk, så kom du til det rigtige sted. Jeg vil stille dig et forslag, som du ikke kan nægte - at citere fra en berømt film. Her er vandkugle ripples badeværelse vandhane, der kan kaldes alt andet end almindeligt og sædvanligt. Det er en meget flot og interessant, men samtidig usædvanlig badearmatur, der har nogle krusninger, en metalkugle, men ingen tryk. Det blev designet af Smith Newnam, en meget talentfuld designer og præsenteret af Yanko Design, og jeg må fortælle dig, at disse fyre har vist nogle utrolige ideer i løbet af tiden.

MoreINSPIRATION
  • Den innovative og intuitive Koeda kran
  • Temperaturfølsomme vandhane til moderne hjem
  • Valg af den rigtige vandhane til dit køkken eller badeværelse

Ideen er strålende, men let at forstå: krusningerne har en magnet indeni, der holder metallkuglen på og når bolden er i midten er vandet slukket. Du kan let styre bolden og på denne måde styre vandstrømmen og temperaturen. Hvis du vil have et større flow, skal du bare tage bolden et par krusninger til den ydre del af cirklen.

Derefter har du også mulighed for at ændre vandtemperaturen ved blot at flytte bolden til højre for varmt vand og til venstre for koldt vand. Derudover spredes rippelstøtten et blåt lys, når vandet er koldt og et rødt lys, når vandet er varmt. Simpelthen fantastisk. Jeg er nysgerrig, men hvis du kan finde den til salg og også hvad er prisen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar