Mop og Broom Holder

Brooms er gode ting at have omkring huset og de har vist sig virkelig nyttige. Men de mest nyttige er dem med en lang pind, og de har desværre tendens til at være tiltrukket af mig og gravitation på samme tid, hver gang jeg åbner eller lukker en dør, så de falder alle sammen i mit hoved til tider. Og jeg hader det. Så jeg fandt den perfekte måde at komme lige med disse værktøjer, og jeg købte denne store mop og kvast indehaveren.

MoreINSPIRATION
  • Advent Candle Holder
  • Mousserende møbler af Lee Broom
  • Postkort Holder

Denne holder er specielt designet til at blive fastgjort på væggen af ​​dit skab, i garagen eller endda på ydersiden af ​​huset for at give dig mulighed for at bruge det udendørs til de redskaber du normalt bruger der som kost eller mop eller andre værktøj med en lang pind. På nogen måde er designet af denne holder eller støtte meget interessant, fordi den kan holde værktøjer i forskellige størrelser, og deres pinde kan variere meget i længden.

Men denne holder har en speciel mekanisme, der kan holde stokke af forskellig tykkelse rigtig stramt og også det er slet ikke dyrt, da du nu kan købe den til kun £ 7.99. Denne indehaver er også en arrangør og kan hjælpe dig med at holde dit sted ryddeligt og sødt med små rosenblad på og uden støt på dit hoved på grund af kostspindlen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar