Moderne vægmonterede skrivebordsmodeller med flair og personlighed

Hvis du har set et skrivebord ... du har kun set et skrivebord, fordi ingen to er de samme. Hvert skrivebord er anderledes, og hvert design og stil bringer bordet en flok elementer, der er unikke for det. Det er klart, at der er både fordele og ulemper at overveje i hvert enkelt tilfælde, men det forekommer det vægmonterede skriveborde tip skalaerne i deres favør med deres vidunderlige alsidighed, enkelhed og praktisk.

En af de bedste ting ved en vægmonteret skrivebord er, at dens højde ikke er fast. Skrivebordet kan installeres i en hvilken som helst højde, og det gør det muligt at justere det efter hver brugers behov, proportioner og arbejdsstil. Nogle modeller, som denne rustikke industrielle fra Amazon, passer ikke kun til arbejdsområdet, men også til rum som køkkener, barer, opholds- og spisestue og endda soveværelser.

Prepac vægmonteret skrivebord indeholder endda nogle rigtig praktisk opbevaringsplads. Det har sidekamre med aftagelige hylder, der passer perfekt til højttalere og andre elektroniske enheder og tilbehør samt til bøger og andre ting. Den kan monteres på alle højder såvel som i forskellige rum, indstillinger og decors.

Nogle designs, som i Haotian vægmonterede skrivebord, kan være meget alsidige, og det giver dem mulighed for at tjene som en række andre møbler stykker som f.eks. Et sengebord eller en konsol. Det er nemt at se dette enkle og stilfulde stykke i næsten ethvert rum i huset. Dens overflade kan være et arbejdsområde eller et opbevarings- og displayområde, og de tre rum nedenunder gør kun designet bedre.

Det kan virke lille og simpelt, men det er faktisk en rigtig praktisk desk, uanset om du arbejder på en computer, på din bærbare computer eller med papirer. Det skjulte rum på bagsiden er praktisk til kabelføringsformål, og de tre åbne rum på forsiden kan bruges på alle mulige praktiske måder. om du skal gemme bøger, dokumenter, elektroniske enheder eller personlige genstande. Fås på Amazon.

En anden rigtig cool ting om vægmonterede skriveborde er, at de kan være meget kompakte og gør det muligt at integrere dem i alle mulige rum. For eksempel kan du have en i soveværelset eller endog i stuen uden at forstyrre rummets hovedfunktion og uden at optage gulvplads. Faktisk er design som Dover-skrivebordet perfekt til små rum og små lejligheder.

Og taler om alsidige og rumbesparende design, så tjek denne kule fold-out desk, som har et spejl som en front, når den er i kompakt form. Når den åbner op, afslører den en lille, men praktisk skrivebord og også et par opbevaringsrum til ting som bøger, blyanter og andre små ting. Fundet på Amazon.

Perfekt til små lejligheder og små rum i almindelighed, tager denne down-down sekretærbord meget lille plads og kan endda lukkes for at blive endnu mere kompakt, når arbejdsfladen ikke er nødvendig. Ligesom enhver anden vægmonteret skrivebord kan den installeres i enhver højde og kan være nyttig i en række forskellige rum og til en række funktioner. Det er et køligt skrivebord med masser af potentiale i en lille skal.

Hvis du leder efter et stilfuldt og rumbesparende alternativ til det sædvanlige klumpede skrivebord, skal du kigge på pillen. Dette er en slags skab / skrivebord / bar, som kan ændre funktionen med det samme, baseret på hvordan du ønsker at bruge det. Den afrundede form giver den et smukt og sofistikeret udseende. Fold ned den øverste halvdel for at afsløre en arbejdsflade og et lagerområde til ting som en bærbar computer, filer, bøger og andre ting. Skrivebordet er udstyret med stik og kan tilpasses med indbyggede LED-lamper, hvis det ønskes.

Problemet med at have et skrivebord derhjemme er, at du kun bruger det lejlighedsvis, og du har sandsynligvis ikke brug for et separat værelse bare for det. I sådanne tilfælde kan et smalt skrivebord eller et, som du kan foldes ned eller skjule på en eller anden måde, når du ikke bruger det, vise sig at være meget praktisk fra flere synsvinkler. FJU skrivebordet er et rigtig godt eksempel.

Briccola-ge er en vægmonteret reception, der gør stor brug af hjørneområder. Disse er normalt døde rum, ofte ignoreret og efterladt tomme og uden grund. Dette skrivebord passer perfekt i hjørnet og kan bruges som arbejdsflade, men også som en konsol eller en makeup forfængelighed.

Der er mange situationer, hvor en vægmonteret skrivebord kan vise sig at være den bedste løsning, ikke kun når du forsøger at spare plads i en lille lejlighed, men også når du leder efter et praktisk design, om det er for børn eller voksne. Taler om børn og skriveborde, tjek Clever Console og dens venlige og justerbare natur, altid klar til at behage.

En anden cool ting om et skrivebord, som du kan montere på en væg, er, at det kan bruges som stående skrivebord. Dette er absolut en mulighed at overveje, især hvis du kun bruger skrivebordet lejlighedsvis og i relativt korte perioder. Du kan selvfølgelig også sidde, når du føler behovet for at holde en afføring i nærheden.

Normalt, når du har et skrivebord, har du også brug for en slags opbevaring, uanset om det er til dine enheder, dokumenter, bøger eller bare dine personlige personlige ting. Nogle vægmonterede skriveborde har hylder eller opbevaringsrum under arbejdsfladen, og det er ikke altid den mest komfortable placering.Andre, ligesom Kaari-skrivebordet, er designet mere som hylder.

Mød Segreto, en kompakt og stilfuld vægmonteret reception, der genopliver den klassiske sekretærbord. Det er en meget mindre og mere fleksibel version af det oprindelige koncept, der er tilpasset en moderne verden, hvor information er gemt på små enheder, og hvor intrikate låse ikke længere er påkrævet. Denne trekantede enhed kan suspenderes i en hvilken som helst højde, og som dens nederste sektion åbner op for en række hylder og skuffer, afslører alle sine hemmeligheder.

For nogle skriveborde er minimalisme nøglen. Et sådant eksempel er Nubo. Den er lille og meget enkel, fri for unødvendige skrivebordstilbehør og meget alsidig og passer til stort set enhver form for plads. Det har et dejligt design med afrundede hjørner og en skylignende form. Brug det som et sekundært skrivebord eller som et funktionelt tilbehør til ethvert rum, du har i tankerne.

Brenta er endnu et pladsbesparende skrivebord, som du kan installere på vægge i stort set enhver form for rum. Dens design er quirky og sødt, med en yderramme lavet af massiv eg og en foldet dør lavet af malet MFC bord, der åbner op for at afsløre et bagpanel lavet af bøjet stål.

Modularitet er vigtig i mange situationer, der er karakteristisk for moderne og moderne interiørdesign. Det gør enheder som Cube meget ønskeligt. Der er to hovedversioner af denne enhed, som hver er tilgængelige i flere forskellige moduler. Det mest tiltalende element i alle versioner er den foldbare bordplade, der forsvinder i skabet uden spor.

MoreINSPIRATION
  • Skrivebord: Lille vægmonteret skrivebord / skab
  • Helix hvid egetræsbord
  • 5 vægmonterede skriveborde til små rum

Mød Mamba ... ikke slangen, men skrivebordet inspireret af dets kuperede og fleksible form. Denne minimalistiske møbel kombinerer perfekt form og funktion i et design, der synes at passe perfekt sammen med væggen, som om det er en del af det. Uanset om du bruger det som skrivebord, som konsolbord eller som en hylde, vil Mamba altid se udsøgt takket være dens organiske og kontinuerlige form.

På grund af sin lille størrelse og kompakte design kan Flatbox installeres næsten hvor som helst der er lidt plads på en væg. Det betyder, at du ikke behøver at planlægge et rums layout omkring denne funktion, og du kan bare behandle som tilbehør. Det er fantastisk som et stående skrivebord eller som en arbejdsstation i børnenes værelse, og den kommer i to versioner.

I betragtning af hvor simpelt og lille Float-skrivebordet er, kan du nemt tænke på det som intet andet end en hylde, fantastisk til visning af ting eller som en konsol, der er i stand til at gennemføre en gang eller entryway uden at optage gulvplads. Selvfølgelig, hvis du vil udnytte det fuldt ud, kan du bruge den som en bærbar station eller som et skrivebord.

Du ville ikke fortælle det er et skrivebord bare ved at se på det. Når alt kommer til alt er skrivebordet kun en del af denne kølige reol. Helix er en stigen-inspireret enhed, en slags bogreol, hvor den nederste hylde faktisk er et skrivebord. Den skal monteres på væggen og dens design er alsidig og passer til en række forskellige rum og decorer. Det er endda muligt at have flere af disse moduler placeret side om side for at skabe en større installation.

En kold detalje om vægmonterede skriveborde er, at de ikke har ben, og som giver dem mulighed for at blive lette og for at holde rummet åbent og luftigt. Tilføj til det frihed til at vælge den perfekte højde til at installere skrivebordet samt et stilfuldt design som dette, og du får et produkt, der er tæt på perfekt.

Med Prepac Floating Desk kan du nemt vende ubrugt hjørne af dit hjem til et praktisk arbejdsområde, som kan være dit eget mini-kontor. Skrivebordet er optimeret til at passe perfekt i hjørner og installation er let. Når det er på plads, alle. det der er tilbage at gøre er at tilpasse det med dit valg af tilbehør og så nyd det.

Selv om det er rigtigt, at vægmonterede skriveborde som en kategori er meget praktiske og ofte kompakte, er ikke alle lige så funktionelle eller brugervenlige. Spacebox, for eksempel, skiller sig ud fra andre vægmonterede skriveborde gennem, at dets seks opbevaringsrum forbliver synlige til enhver tid og er ikke blokeret eller skjult, ikke engang når skrivebordet er lukket (i dette tilfælde når det falder ned)

Dette er Norberg, et rigtig smukt og enkelt drop-leafbord, som kan fungere som et skrivebord i visse indstillinger, men som er lige så praktisk som et morgenmadstab, en bar eller blot en ekstra opbevaringsoverflade i spisestuen eller opholdsstuen. Når den folder ned, har du stadig en hylde, som er ret flot.

Med så mange forskellige muligheder og designs at vælge imellem er der et skrivebord til alle, og du skal bare tage din tid, så du kan finde den rigtige til dig og til dine behov. Studio Floating Desk's design kan appellere til dem, der søger efter et skrivebord, der er kompakt, vægmonteret og med en anstændig mængde opbevaringshylder og -rum.

De enkle, rene men også bløde og elegante linjer i denne Floating Oak Desk gør det muligt at blande udseende med funktion på den mest harmoniske måde. Ligesom de fleste lignende produkter bliver det komplementeret og udfyldt et rum uden at det virker mindre eller rotet. Det er alt i detaljerne.

Hvis du er den type person, der ikke står for meget på ét sted, kan du finde det upraktisk at have et skrivebord, der er fastgjort til en væg, en som du ikke kan bevæge dig rundt. Vær ikke for hurtig at give op på ideen om vægmonteret skrivebord. Tjek Deskview. Den er designet til at montere på en flad og ikke-porøs overflade, hvilket medførte, at du kan installere det på et vindue, en væg eller endda et møbel.

Det ligner måske ikke meget, men dette flydende skrivebord er temmelig quirky. Den har denne kølige industristil støtteramme lavet af rør og beslag og overfladen er lavet af solid valnød med et stilfuldt live kant design. Det er så simpelt og alligevel er det så fyldt med karakter. {fundet på etsy}.

Det er en lampe .... Nej, det er et natbord .... eller er det et skrivebord? Faktisk er det alle disse ting. Lampe Gras er et multifunktionelt tilbehør med fantastisk potentiale. Sæt det i soveværelset, stuen, gangen og stort set ethvert andet rum, du tror kunne bruge det.

Det er klogt, det er simpelt og det er lille nok til at passe ind i selv det mindste hjem. Denne vægmonterede reception åbner op og bliver til en arbejdsflade, og når du er færdig med at bruge den, kan du bare lukke den og det tager op endnu mindre plads. Desuden, når lukket, har skrivebordet et kunstnerisk udseende og kan fungere som en vægdekoration. {fundet på tuttobene}.

Mamba Light designet af Victor Vasilev er en af ​​de mest sarte og elegante skriveborde nogensinde. Faktisk er det ikke engang et skrivebord i sig selv, men en simpel hylde, der kan fungere som et skrivebord, men som også kan forblive en simpel skærmoverflade til bøger, dekorationer og alle andre ting.

Bare se på dette elegante lille skrivebord ... er det ikke yndefuldt? Dens design er baseret på en klassisk skabt tilbage i 1948, som var et af verdens første vægmonterede systemer, der imponerede over dets lyse struktur og store modularitet. Det kongelige system er stadig så imponerende som nogensinde, og du kan se hvorfor.

Den afslappede måde, hvorpå dette skrivebord læner sig mod væggen, er ganske bemærkelsesværdigt. Den sejeste ting om det er dog evnen til at være uafhængig og at blive et fritstående møbeldel, der kan placeres hvor som helst i rummet. For at gøre det behøver du bare at vedhæfte et tredje støtteben.

368 Desk by Lago er designet til børns værelser, men er også velegnet til kontorer og studier takket være sin alsidighed og enkelhed. Skrivebordet er også let og slank og det monteres nemt på vægge og kan sammenkobles med alle andre moduler, hylder og enheder.

Den Moderne Scrittoio af Porro blev udtænkt for moderne levende rum, og du kan helt sikkert fortælle det med sit minimalistiske udseende. Det er dybest set en skriveflade med en skuffe. Det er vægmonteret på et panel, og det er en funktionel og æstetisk løsning til alle, der har brug for et lejlighedsvis arbejdsområde, men ønsker ikke at skrivebordet skal stjæle opmærksomheden fra andre møbler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar