Hvad er forskellen mellem sofa og sofa?

Det forskelle mellem en sofa og en sofa er ikke helt slående. De to er faktisk meget ens, men der findes forskelle. Så gør ikke fejlen ved at tro, at de er synonymer. Når du først lærer de egenskaber, der definerer hvert stykke, vil du aldrig fejle en til en anden igen.

Etymologi og historie.

Betegnelserne "sofa" og "sofa" har to meget forskellige oprindelser. Den første kommer fra det arabiske udtryk suffah, der beskriver en bænk dækket af tæpper og puder. Den anden kommer fra den franske "couche" og det er et møbel, der blev populært brugt i den victorianske æra.

Med hensyn til deres struktur og form har sofaer sædvanligvis to armlæn og en ensartet ryg, mens sofaer generelt har en armlæn eller slet ingen og en konisk ryg.

Størrelse betyder noget.

Med hensyn til størrelse er der en bemærkelsesværdig forskel mellem en sofa og en sofa. Sofaer er designet til at give mere siddepladser og selvfølgelig betyder det også dem optage mere gulvplads. Normalt de give plads til fire personer men de kan også være større.

MoreINSPIRATION
  • 2 kreativt designede moderne couches
  • Hvordan man vælger den rigtige sofa til dit værelse
  • Den Roulade Sofa - et innovativt stykke møbler og et møde mellem madras og sofa

På den anden side kan sofaer komfortabelt sæde to til tre personer og er mere kompakte En anden bemærkelsesværdig forskel er, at en sofa kan have en udtræksseng.

Fungere.

Med hensyn til funktion er forskellen mellem en sofa og en sofa let synlig. I de fleste tilfælde anvendes sofaer i mere afslappede og uformelle omgivelser som i et underholdningsrum eller et hyggeligt opholdsstue.

Sofaer opfattes generelt som lidt mere formelle. De bruges i stuer og de giver en elegant og stilfuld stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar