Hele Foods Home Store er endnu en grund til at hænge ud på markedet

Spenderer du allerede tid og penge på Whole Foods? Hvis det er tilfældet, gør dig klar til at lejre permanent på sin Bridgewater, NJ sted: Det er lige tilføjet på en Whole Foods hjemme butik.

Bridgewater-lokaliteten er den første til at implementere dette hjemsted, "Plant & Plate." Designet af det Austin-baserede arkitektfirma Studio Gee, er omgivelserne lige så perfekte som varerne til salg.

En gengivelse af Plant & Plate vs det færdige produkt. Billede: Studio Gee Instagram

Udover et udvalg af køkkenartikler, husholdningsartikler og essentielle oliebaserede skønhedsprodukter, vil hele fødevarebutikken sælge:

Hedley & Bennett forklæder

Hele Foods Home Store tilbyder et udvalg af professionelle lærredstrykker. Billede: Hedley & Bennett

Beaucycled smykker

Philadelphia-baserede Beaucycled skaber jord-venlige smykker. Billede: Beaucycled

Apotheke stearinlys

Håndlavet i Brooklyn, Apotheke stearinlys er konstrueret med plantebaserede materialer og essentielle olie dufte. Billede: Apotheke

Plant & Plate meshes godt med Whole Foods mærke med mursten, et luftigt layout og lokale, jordevenlige produkter.

Bridgewater Store Instagram viser et lille udvalg af produkter til rådighed på Plant & Plate. Billede: Whole Foods Bridgewater Instagram

I et interview for Mit Central Jersey beskrev hele fødevarekoordinatoren, Tina Clabbers-Feigley, Whole Foods hjemmeforretning som "inspireret af naturen." Naturligt bivokslys, mundblæst glas, keramik keramik og bambus redskaber og skærebrætter er blandt de natur-inspirerede tilbud.

En række hjemmevarer linje hylderne på Plant & Plate. Billede: Mit Central Jersey

Selvom der ikke har været nogen officiel meddelelse, planlægger Whole Foods at åbne andre Plant & Plate steder landsdækkende. Hver hjemmebutik har sit eget fællesskabsspecifikke look og produktvalg. "Vi forsøger med hver butik vi åbner for at tilpasse det til samfundet og give folk hvad de vil have", bekræftede Clabbers-Feigley.

Hver Whole Foods Home Store vil afspejle det samfund, hvor det er baseret. Billede: Whole Foods Bridgewater Instagram

Lokale hjemmeprodukter på flagskibet Plant & Plate omfatter keramik fra Bridgewater resident Keiko Inouye. Hun er den første lærling til sønnen af ​​japanske National Living Treasure, Kei Fujiwara. Top restauranter som Fascino, Heirloom Kitchen og Viaggio viser alle sine keramik.

Keramik af Keiko Inouye er tilgængelig på Bridgewater Whole Foods hjemmebutik. Billede: Keiko Inouye

Hvad synes du om den seneste Whole Foods-tilføjelse? Lad os vide i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar