Kurvkurve - Utrolig alsidig og praktisk selv i dag

Vi har set dem rundt, og vi betragter dem rustikke, gamle og endda meget velkendte, selvom vi aldrig har brugt dem. Vi taler om kurvkurve. De har faktisk en lang og rig historie. Vi knytter dem ofte sammen med rattanmøbler og andet tilbehør, som de bærer ligheder. Kurvemøbler antages at have eksisteret siden det gamle Egypten og er blevet meget populære i den victorianske æra, da det kunne ses over hele Europa og Nordamerika.

For så vidt angår kurvemøbler er den hurtigt voksende popularitet skyldes, at det blev antaget at være mere hygiejnisk end polstrede møbler. Kurvkurve, derimod, var bare utrolig praktiske. De er stadig værdsat selv i dag for, hvor lette og robuste de er. De er også meget overkommelige, så hvis de bliver beskadiget og skal udskiftes, er prisen ganske minimal.

Betegnelsen wicker refererer snarere til den anvendte teknik end til de materialer, der er involveret i processen. Traditionelt blev materialer af vegetabilsk oprindelse brugt (såsom rotting, pil, reed eller bambus), men i sidste ende begyndte begrebet også at indarbejde kurve og møbler af plast. Under alle omstændigheder er der mange forskellige anvendelser til kurvekurve, hvoraf nogle er demonstreret med eksempler i denne artikel. Ikke sikker på, hvordan man bruger kurvekurve i dit eget hjem? Måske kan du finde lidt inspiration her.

Nogle gange kan en kurvkurve være helt tvetydig hvad angår funktionen. Der er også tilfælde, hvor noget ligner en kæmpe kurvkurv, men det er faktisk en stol, der kan hænges på væggen eller sidder tilfældigt på gulvet.

Wicker vaske kurve er faktisk utroligt populære i disse dage, værdsat for deres afslappede og samtidig stilfulde og elegante udseende. De lavet af ægte rotting eller andre naturlige materialer bliver stadig sjældnere, da plastkurve tager deres plads.

Der er et andet område, hvor kurvekurve forblev overraskende populære og praktiske gennem årene. De bruges ofte som opbevaringsbeholdere til grøntsager, frugter og andre ting, vi normalt holder i vores køkkener og pantries. De er gode, fordi de er lette og også fordi de lader luft passere gennem dem og holder indholdet frisk.

Kurvekurve gør også gode plantager. Faktisk er de mere praktiske som potholdere siden jorden og vandet ville gennemsøge dem. Nogle er specielt designet til at tjene dette formål, men det er også muligt at bruge andre typer kurve, som ikke nødvendigvis er beregnet til denne særlige anvendelse.

Fleksibiliteten af ​​kurvekurve skyldes dels, at de kan tage på mange forskellige former og størrelser. Den anvendte vævningsteknik tillader det, og det er sådan, at alle disse kurvebakker, containere, planter og kasser kom til at være. Dette gælder også for kurvemøbler, og dermed mange forskellige designs at vælge imellem.

Ikke alle kurvkurve ligner hinanden, og det er fordi vævningsteknikkerne og de faktiske materialer, der anvendes i processen, kan afvige. Faktisk ved vi om fire basketry kategorier: coiled, fletning, twining og vidje eller splint, sondringen mellem dem er lavet baseret på det anvendte materiale.

MoreINSPIRATION
  • Kurvekurve, meget alsidige og gode til opbevaring
  • 15 Rattan Tilbehør - Rig I Naturlig Charm Og Altid Alsidig
  • Bliv praktisk ved hjælp af vaskekurve på hjul

Der er mange interessante og praktiske måder at bruge kurvekurve rundt om i huset. De er naturligvis gode til opbevaring af ting, så de kan bruges i ethvert rum i huset. Du kan bruge dem til at opbevare grøntsager i køkkenet, ekstra puder og puder i soveværelset, forskellige forsyninger på kontoret, toiletartikler på badeværelset og stort set alt i stuen.

Kurvekurve har også inspireret mange interessante designs. For eksempel er der vedhængslampe og lampeskærme, der ligner dem meget. Det er endda muligt at omlægge faktiske kurve i ornamenter og tilbehør til hjemmet.

Vævne kurve og æsker er særligt nyttige til opbevaring og organisering af små genstande på åbne hylder. Overvej at bruge nogle i køkkenet for at holde alle de redskaber og rengøringsmateriel hyggelige og organiserede.

Vaskerummet er et andet område, hvor kurvekurve kan vise, hvor praktisk de er. Fordi de er så lette, er de nemme at bære og flytte rundt, så du kan bruge dem til at holde alle vaskemidler og rengøringsmidler på ét sted.

Ganger, mudder og omklædningsrum kan også gøre brug af kurvkasser og kurve. Du kan bruge dem til at organisere og opbevare tilbehør som handsker, tørklæder, ure, bælter og andre ting, der ellers bare ville blive smidt i skuffer eller efterladt.

Tjek denne dejlige vindueskrog med sin komfortable indbyggede bænk og det store lagerområde nedenunder. Du kan se wicket kurve pænt lined up, hver med nogle ekstra puder, ekstra tæpper eller andre ting, der kan komme til nytte her.

Du behøver ikke at holde alle dine kurve og containere på hylder, indvendige skuffer eller under bænke. Du kan afslappet forlade en på gulvet, i hjørnet af et rum, hvis du tror det gør rummet ser godt ud og indbydende, eller hvis det bare er et praktisk sted for det.

På en måde er dette rottentabbor kun en stor kurv. Det ser ud til at have en aftagelig top, og det tyder på, at det skjuler et hemmeligt opbevaringsrum, hvilket gør det endnu mere praktisk. Selvfølgelig er det vigtigste i dette tilfælde udseendet og det faktum, at bordet tilføjer et strejf af rustikhed til rummet.

Som tidligere nævnt kan wicket kurve være meget praktiske i badeværelset, hvor de kan bruges til at gemme og organisere ting som toiletartikler, ekstra håndklæder, toiletpapirruller og andre genstande.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar