10 Grundlæggende fakta, du bør vide om modulære hjem

Hvad er netop et modulært hjem?

Et modulært hjem er et, der er bygget indendørs i en fabrikslignende indstilling. De færdige produkter er dækket og transporteret til deres nye steder, hvor de samles af en bygherre. Et modulært hjem er ikke et mobilhome; det er simpelthen et hjem, der er bygget off-site, i modsætning til på stedet. Disse boliger kaldes ofte fabriksbyggede, systembyggede eller præfabrikerede (kort til præfabrikerede) boliger.

Modulære og fremstillede boliger er ikke det samme. Fremstillede boliger er ikke placeret på permanente fonde. Fremstillede boliger, der undertiden omtales som (men ikke altid) mobilhomes, kan flyttes fra et sted til et andet. Der er særlige love og forskrifter vedrørende disse flytninger.

Hvordan adskiller modulære hjem sig fra huse bygget på stedet?

Fordi modulære boliger er bygget indendørs, kan de afsluttes om et par uger, i modsætning til måneder. De ser ikke de typiske forsinkelser på stedet, der hovedsageligt skyldes vejret. Modulære boliger skal overholde specifikke regler, retningslinjer og byggekoder, der ofte overgår de traditionelle boliger.

Når man overvejer et modulært hjem, er det vigtigt at shoppe rundt, da ikke alle virksomheder, der laver fabriksbyggede boliger, er ens. Der kan være betydelige forskelle i kvalitet, pris og service. Som med at købe eller bygge noget hjem, er det afgørende at gøre din forskning.

Modulære hjem fakta

 • Modulære hjem vurderer det samme som deres on-site byggede modstykker gør; de afskrives ikke i værdi.
 • Modulære boliger kan tilpasses.
 • De fleste modulære hjemmefirmaer har interne ingeniørafdelinger, der benytter CAD (Computer Aided Design).
 • Modulære hjemmedesign varierer i stil og størrelse.
 • Modul konstruktion kan bruges til kommercielle applikationer, herunder kontorbygninger.
 • Modulære boliger er permanente strukturer - "fast ejendom".
 • Modulære boliger kan bygges på krybningsrum og kældre.
 • Modulære boliger betragtes som en form for grøn bygning.
 • Modulære boliger er hurtigere at bygge end 100 procent byggede boliger.
 • Boliglån til modulopbyggede boliger er de samme som boligbyggede boliger.
 • Forsikringspræmier for modulopbyggede boliger er de samme som boligbyggede boliger.
 • Skatter på modulære boliger er de samme som byggepladser.
 • Modulære boliger kan bygges til at modstå 175-mph vind.
 • Modulære boliger kan bygges til tilgængelig levende og designet til fremtidige bekvemmeligheder.

Har alle modulære boliger lignet hinanden?

Modsat den populære misforståelse ser modulære hjem ikke alle ens ud. Modulære boliger har ingen designbegrænsninger. Du kan oprette en hvilken som helst stil af modulære hjem, du ønsker, uanset om du vil have en traditionel center-hall koloniale eller et Middelhavsområde.

Du kan tilføje enhver form for vindue eller arkitektoniske detaljer, som du ønsker. Næsten alle værtsplaner kan omdannes til modulære hjem, hvilket betyder at du kan oprette dit drømmehus.

Hvordan er et modulært hjem samlet?

Et fabriksbygget hjem starter som sektioner, der er bygget i et klimastyret område. De færdige sektioner transporteres til byggepladsen og monteres derefter med kraner. Denne proces ligner en børnebygning med Lego-blokke. Modulære boliger kan ikke flyttes, efter at de er placeret og sat på deres fundamenter.

Hvis du designer dit eget hjem, er det vigtigt at stille specifikke spørgsmål, da hver producent arbejder under et andet sæt retningslinjer. Modulære boliger tilbyder hundredvis af personlige funktioner, der omfatter (men ikke er begrænset til) keramiske gulve, bordplader med massiv overflade, forskellige frysestole og træarter, udvendige overflader, vvs-armaturer osv. Du kan i det væsentlige tilpasse dit hjem.

Er modulære boliger dyrere end dem, der er bygget på stedet?

Prefab hjem kan typisk spare dig en masse penge. Fordi de er bygget i en fabrik, kan de bygges ret hurtigt - i løbet af nogle uger, i modsætning til måneder - fordi der ikke er nogen vejrforsinkelser. Desuden udføres alle inspektioner på fabrikken i hver fase af konstruktionen af ​​en tredjepartsinspektør og afsluttes inden hjemmet transporteres til deres permanente steder.

Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at jo mere komplekse design og specs, jo mere dit hjem vil koste. Elektrisk, VVS- og kanalarbejde er ofte ikke indregnet i den oprindelige prisfastsættelse, så din endelige pris kan være 20 procent mere end bygherrenes citat. Du skal muligvis også installere et septisk system, naturgas eller en kælder; disse vil også tilføje til din bundlinje.

Hvordan kan du genkende et modulhjem?

Hvert modulhjem skal have et lille metalmærke på ydersiden af ​​hver sektion, eller i køkkenskabe og soveværelse closets. Hvis du ikke kan finde disse, skal du kunne finde oplysninger om hjemmet i den elektriske panelkasse. Taggene omfatter også fremstillingsdato.

Præfabrikerede huse er bygget på ikke-aftageligt metal chassis. Hvis du kigger på et hjem, som du tror kunne være præfabrikeret, men hvis markører er blevet fjernet, skal du kigge efter små huller i strukturen, hvor markørerne skal være.

Hvad er fordelene ved at eje et modulært hjem?

Modulære boliger kan være mere overkommelige end byggede boliger. Deres kortere byggetid sparer penge på den samlede konstruktion. Hjemmeinspektioner er ikke nødvendige, da alle er færdige på fabrikken.

Modulære boliger er meget mere energieffektive, så dine månedlige udgifter vil være betydeligt mindre. De er også miljøvenlige.Der er et stort udvalg af boliger, hvorfra man kan vælge, og mange arkitekter specialiserer sig i at designe modulære boliger. Som med ethvert hjem kan modulære boliger udvides.

Et boligejer skal eje det land, hvor boligen skal opholde sig; afhængigt af din placering, der kan koste op til $ 100.000. I modsætning til almindelige boliger kan partierne ikke bygges på underopdelinger. De oprindelige gebyrer kan være cost-prohibitive for nogle; Bygherren skal betales først og fuldt ud, før processen er afsluttet (eller i nogle tilfælde, inden den er begyndt).

En mulighed er at få et særligt byggelån. Dette lån er gyldigt i et år Når arbejdet er gennemført, betaler forhandleren lånet, og der udstedes et traditionelt realkreditlån. Derfor er det vigtigt, at du kender dit budget og shoppe rundt.

En anden vigtig ting at bemærke er, at reglerne i denne artikel kun gælder for amerikanske beboere. Hvis du bor i et andet land, skal du kontrollere landets retningslinjer.

Vil du overveje et modulært hjem for dig selv, eller er du mere af en traditionalist?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar