10 fordele et soveværelse uden et tv kan bringe

At have et tv i soveværelset er blevet et must. Det er rart at have noget at se, før du går i seng. Men med komfort kommer også ulemper. Har du endda overvejet at tage tv'et ud af soveværelset? Det kan være ret sundt. Her er 10 gode grunde til at gøre det.

1. Du sover bedre.

Sikker på, det er rart at have noget at se lige før du falder i søvn. Det hjælper dig med at slappe af. Men selvom du kan indstille en timer til fjernsynet, så det kan lukke ned, når du falder i søvn, nægter du ofte at gøre det. Resultatet: Du bliver sent op, og du har en søvnløs nat.

2. Godt eksempel for børnene.

Hvordan kan du fortælle dine børn, at de ikke kan holde op sent for at se tv, når det er præcis hvad du laver i dit værelse? Sæt et godt eksempel for børnene ved at fjerne dit tv og deres fra soveværelset.

3. Mere tid til samtale.

I løbet af dagen er der også noget vigtigere, du skal passe på i stedet for at sidde og tale med din partner. Så hvad der er tilbage er den tid, du kommer i soveværelset i løbet af de sene timer på dagen. Selvfølgelig, hvis fjernsynet er tændt, kan du udsætte det igen.

4. Mere ledig plads.

Bare overvej dette: Hvis du tager fjernsynet ud af soveværelset, har du pludselig meget ledig plads, du kan bruge til noget andet. Det er en god ting, især i et lille soveværelse.

5. Mindre støv.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere en børnehave soveværelse
  • 13 friske måder at bringe grøn ind i din indretning
  • Neontrend: Giv lidt lys i dit soveværelse

Jeg er sikker på at du har bemærket, at tv'et tiltrækker tonsvis af støv. Støv er meget dårligt, især i soveværelset, hvor alt skal være rent, så du kan slappe af og have en rolig søvn.

6. Mere tid til læsning

Hvis du ikke kan se tv, er det næstbedste at læse noget. Når du læser øjnene bliver træt hurtigere og du falder i søvn, hvilket er godt for dig om aftenen efter en lang dag fuld af begivenheder.

7. Du sparer penge på elektricitet.

Måske bemærker du ikke nu, men tv'et i dit soveværelse bruger meget energi, især hvis det forbliver på hele natten. Så hvorfor ikke forsøge at spare nogle penge?

8. Ikke mere forstyrrelser fra de virkelige problemer.

Tv'et skaber en følelse af komfort, og det gør dig ofte glemt eller udskyder visse problemer, du måtte have i familien. Men de forsvinder ikke bare. De hoper på, og du ender med et stort problem, der ikke kan løses med en simpel "undskyld".

9. En mere realistisk tilgang til livet.

Tv'et skaber visse forventninger og billeder, der ikke er egentlige, og så er vi skuffede, når livet går præcis som det skal og ikke kan lide på tv. Undgå disse urealistiske forventninger ved at fokusere på det virkelige liv.

10. gør dig klar hurtigere

Hvis den første ting du gør, når du vågner om morgenen, er at tænde tv'et, så har du et problem. Tv'et distraherer dig, og det tager længere tid for dig at gøre dig klar.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar