4 måder at bringe udendørserne inde, uden messen

Hvis du kan lide det udendørs, er det naturligt at ønske at bringe en del af den skønhed inde. Imidlertid foreslår Pinterest boards ofte at tilføje ægte grene og pinecones til din boligindretning for at bringe udendørs indeni - en potentielt rodet affære, og svært at opnå, hvis du bor i et byområde.

Heldigvis er der masser af måder at bringe udendørs indeni uden at rote rundt og forstyrre naturen. Fra faux planter til natur-inspireret kunst til en raffineret farvepalet, dækker vi de bedste måder at gøre dit rum til en fest for naturen.

Store planter tilføjer et naturligt accent til ethvert rum. Billede: Thomas Towne Reavey

1. Potplanter

Potteplanter er en grundpille i boligindretning og med god grund: De er utroligt tilgængelige designkoncepter med hensyn til at bringe udefra.

Når det kommer til at tilføje planter til et værelse, har du nogle få muligheder. Til at begynde med kan du vælge et design som i billedet ovenfor, hvor et stort træ tilføjer en naturlig accent alene. Det er mindre rod og mindre stress, da du kun plejer en plante.

Den anden mulighed er at gå til mindre planter i hele hjemmet. Hvis du søger at skære på rod, prøv saftige planter, som kræver mindre jord end mange andre planter.

Den mest lave vedligeholdelsesopsætning er naturligvis fauxplanter. Fauxplanter risikerer at se billigt ud, men mange husvarer opbevarer lagerplanter, der ser så naturligt ud som den virkelige ting.

Et tæppe med en skov scene bringer straks indendørs udendørs. Billede: VSP Interiors

2. Vægkunst

Det er også muligt at bringe udendørs indeni uden at inkorporere nogen udendørs ting overhovedet; stor væg kunst med et naturtema får jobbet også. Du har mange muligheder for naturlig vægkonst:

  • Tapestries der skildrer natur scener, som i billedet ovenfor
  • Storskala, high-definition fotografering, der fanger scener som vandfald, vandrestier og marker - du kan endda få disse billeder trykt på et gobeliner
  • Realistisk kunst, der fanger genstande fra naturen, som søstjerner, blade, skaller eller blomster
  • Skyggebokse, der indeholder prækuraterede genstande fra naturen, som bevarede blade
  • Mindre fotosamlinger fyldt med naturkunst, som billeder af dyr, sæsonmæssige ændringer, vandløb eller nærbilleder af planteliv

Ved at bruge et af ovennævnte ideer eller endda en kombination af få, får du en visuel repræsentation af den naturlige verden uden at skulle vandle planter eller forstyrre naturstier.

Murværker er en kraftfuld måde at bringe udendørs indendørs. Billede: Collins Dupont Design Group

3. Naturlige byggematerialer

Hvis du leder efter den undskyldning for at gøre nogle ombygninger, kan du også kigge på naturlige byggematerialer som naturligt skåret sten eller knust træ.

Naturligt klippet sten ser godt ud i mosaik backsplashes og accent vægge. Naturlig woodgrain teksturer fungerer godt for gulve, accentvægge og lige møbler. For et mere klassisk valg, marmorens hvirvlende design tilføjer en flot tekstur til bordplader eller gulve.

Alle disse muligheder kan hjælpe med at bringe det udendørs indeni ved at give dig mulighed for at have naturlige elementer i fremtrædende områder af dit hjem.

Grønne værker undrer sig ved at give et værelse en naturlig stemning. Billede: Vendome

4. Et natur-tema farveskema

Hvis du leder efter et naturligt tema i dit hjem, skal du ikke glemme at arbejde med dit farveskema. Billedet ovenfor viser, hvor godt en lys fjedergrøn væg kombinerer med naturlig kunst for at skabe en udendørs atmosfære.

Når du vælger dit farveskema, skal du gå til grønne og jordiske toner, der gør brug af brune nuancer. Grøn er ikke din ting? Prøv en åben himmelfugl med lyse blues og hvide, eller vælg oceaniske toner som blågrøn og aqua.

Hvis det er en mulighed, inkorporere disse toner ved at maler vægge igen; Hvis ikke, bring dem ud i kunst og møbler.

Embrycing naturlige elementer i dit hjem kan føle sig skræmmende, men det behøver ikke at være. Med disse fire tips kan dit hjem fange den udendørs essens uden alt rod. Hvordan har du taget udendørs i dit hjem? Lad os vide i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar