10 effektive måder at vælge den rigtige grundplan for dit hjem

10 effektive måder at vælge den perfekte grundplan på

En af de mest spændende tider i dit liv kan være at vælge et hjem! Fra hvilken by vil du leve i hvilket kvarter du beslutter dig for at rejse din familie til - det rigtige hjem er en stor beslutning. Endnu vigtigere er, hvordan du og din familie vil bruge dit hjem og sikre, at det passer til din livsstil, og den rette grundplan kan forme, hvordan du oplever dit hjem. Fra størrelse og form, til hvor værelserne er placeret i nærheden af ​​hinanden, kan du gøre eller ødelægge din hjemmeoplevelse. Før du bliver overvældet, se på disse 10 effektive måder at vælge den rette grundplan for dit hjem.

1. Bestem, hvilken størrelse af hjem passer bedst til din familie

Hver familie behøver ikke en spredt ejendom, og hver familie vil ikke føle sig godt tilpas i et lille toværelses hjem. At vælge en grundplan skal først starte med, hvor stort et hjem passer til din livsstil. Vurder hvor mange soveværelser du skal bruge til dine børn, og hvor mange badeværelser er nok til dig og besøger gæster. Størrelsen af ​​dit hjem bør være den første overvejelse.

Bestem på en grundplan, der passer til din design stil

2. Vælg en grundplan baseret på din design stil

Alle boligejer har deres egen design stil og vælger en grundplan, der opfylder dine behov, er afgørende. Er du mere traditionel og foretrækker en rumsplanløsning, hvor vægge adskiller værelser eller har du en mere moderne stil, hvor et åbent planlægningskoncept passer bedre til dine behov? Tænk på dine møbler og hvordan du vil dekorere dit hjem, når du vælger en grundplan. Flydende og koordinerede farver er vigtigst ved udformning af en åben grundplan - så hold øje med det, når du vælger en grundplanstil.

3. Bestem hvilken type boligtype der passer til din placering

Afhængigt af hvor du bor kan diktere hvilken type planløsning bedst passer til din familie. Boliger som enfamiliehuse giver mulighed for at have udendørs plads til en gård og baggård og give mere plads til at spredes ud. Et fastgjort hjem som brune sten eller ejerlejligheder i et byområde kan også opfylde dine "single family home" behov men opdelt blandt en flerniveauplan. Pladsplanplaner på tværs af planen betyder, at hele gulvene er opdelt i separate niveauer og ikke spiser hele dit fodaftryk på dit hjem. Bestem hvilke af disse typer der findes i din by.

Forstå de fordele og ulemper ved planplanen du vælger.

4. Forstå hvad fordele og ulemper er i din grundplan

Der er ikke en perfekt grundplan. Der vil altid være fordele og ulemper, og du skal beslutte, hvilke prioriteter du har, og hvad kan du lære at leve med eller uden. En stor stue væg væg, der lader i smukke naturligt lys kan også gøre din energi køling og opvarmning regninger højere. En grundplan, der er åben og rummelig, kan gøre det svært at koncentrere sig i dit tilstødende hjemmekontor, da dine børn ser tv i stuen. Væg fordele og ulemper, når du leder efter den rigtige grundplan.

5. Gør din beslutning baseret på layoutet ikke færdiggørelsen

Når du vælger en grundplan, skal du sikre dig, at du baserer din beslutning om, hvordan hjemmet flyder og føles funktionelt til dine daglige aktiviteter. Bliv ikke wowed af de opgraderede gulve, bordplader og apparater i modelhjemmet, forestil dig hjemmet i en "fjernet" tilstand og formuler din mening derfra. En grundplan skal ikke føles god på grund af det hyggelige tæppe, der kunne gå i stuen, det skulle føle sig rigtigt, fordi stuen er et indbydende værelse væk fra køkkenet og foyerområdet for gæster og familiemedlemmer.

Basér ikke din vurdering på overflader og materialer i hjemmet

6. Spørg en fast ejendom eller design professionel til vejledning

Mens du måske ved hvad du vil have i dit fremtidige hjem, kan en design professionel eller ejendomsmægler hjælpe dig med at overveje faktorer, der ikke er håndgribelige for øjet og røret. Faktorer som energibesparelser / omkostninger, mulige overkommelige priser på realkreditlån, lokalisering af lokale ressourcer som skoler, kirker og butikker samt vedligeholdelseserfaring er alle faktorer, som en professionel kan give vejledning om.

7. Stol på dine instinkter på, hvad "føles" rigtigt, når du vælger en grundplan

Vi alle har evnen til at "føle", når et rum føles behageligt og i stand til at passe deres behov. Tage disse instinkter i betragtning, når du rejser forskellige planer. Du vil blive overrasket over, hvor mange stilarter af planer der skal vælges. En familie med små børn kan elske muligheden for, at soveværelset skal rummes blandt de andre soveværelser. På den anden side kan en familie med teenagere foretrække, at maser soveværelset skal adskilles af offentlige rum som f.eks. Stue og køkken. Lyt til, hvad der taler til dig, når du vælger en plan.

Når man ser på værelser - lyt til dine følelser og "gut" -reaktioner

8. Bestem, om du bliver nødt til at bruge eksisterende eller købe nye møbler

Mens du måske kun tænker på værelser og layout af din grundplan, er valg af møbler en stor investering og følelsesmæssig udfordring, hvis du ikke er forsigtig. Hvis du beslutter dig for at bruge dine nuværende møbler i dit næste hjem, skal du sørge for at måle det og tage højde for dette, når du gennemgår gulvplaner. Hvis du vil købe nye møbler, skal du stadig have en ide, når du handler på hvilke stykker der passer ind i hvilke rum.Vær forsigtig med at "rumme spise" overdimensionerede møbler, der får dine værelser til at føle sig mindre end de er.

Bestem, om du vil bruge dine nuværende møbler eller skal købe nye

9. Kend dine budgetgrænser inden du vælger en grundplan

Lad os se det i øjnene; der er altid fantasy side af os, der ønsker at gå større og bedre end vores vildeste drømme. Før du får dit hjerte indstillet på en type grundplan - ved hvad omkostningerne er forbundet med layoutet. Spørg en entreprenør eller bygherre for at hjælpe dig med at bestemme omkostningerne, når du indsnævrer dig til den grundplan, der passer til dit budget.

10. Forstå, at grundplan modifikationer kunne være en mulighed

Mens det ville være rart at have den rigtige grundplan frem for dine øjne, kan ombygning og ændring af en grundplan være en levedygtig mulighed. Fjernelse af et ekstra skab til at gøre mere plads i dit børns badeværelseområde eller åbne en væg for at lade naturligt lys komme til at gøre din planlægning endnu bedre. Husk det, når du leder efter en grundplan, der passer til dig.

Freshome læsere fortæller os, hvilke overvejelser du tænker på, når indsnævring af planløsning muligheder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar