10 billige måder at dekorere dit hjem til feriesæsonen

Kan du mærke spændingen i ferien nærmer dig endnu? Det er aldrig for tidligt at begynde at forberede sig på denne sjove sæson. Start med at planlægge frem og samle ideer, så du kan gøre dit hjem så festligt som det kan være. Du behøver ikke et stort budget, fordi disse projekter er alle lave omkostninger.

Dekorer hoveddøren.

Hils dine gæster med en festlig udsmykning på hoveddøren. Du kan bruge de sædvanlige ting som juletræsgrene, kranse, ornamenter og bånd for at gøre en rigtig flot bue til indgangen. Det kan være enkelt eller mere udsmykkede, afhængigt af hvor meget tid og indsats du vil være villig til at dedikere til dette projekt.

Tilføj jubel til din trappe.

Du kan ikke ignorere trappen. Det er en stor mulighed for at føje en festlig stemning til huset, og den står lige foran dig. Dekorér beskyttelseslisterne og finerne og glem ikke strønlysene. De vil se magiske om natten.

Udnyt dine højt til loftet.

Hvis din stue har et højt loft, hvad kan du muligvis vente på? Gå med det største juletræ du kan finde, fordi det helt sikkert passer indvendigt. Et majestætisk element, som nogen vil elske at have i deres hjem til ferien.

Send en besked med indrammet kunst.

Særlige lejligheder kræver særlige indretningsløsninger. Udskift din sædvanlige vægindretning med temaindrammet kunst, som du ser her. Det er et sjovt og simpelt projekt, og du kan tilpasse ideen, men du vil. Hvilket dejligt kig efter en entre eller stue.

Dæk vinduerne.

MoreINSPIRATION
  • Halloween Inspiration: 5 enkle og billige dekorative ideer
  • 8 Smukke juletræsindretningsideer
  • Dekorerer en blå og hvid jul: Idéer og inspiration

Ikke sikker på hvor ellers du kunne vise dine dejlige ornamenter denne jul? Hvad med vinduerne? Hang julekugler, kranse og alt andet du kan finde, men hold hele arrangementet enkelt. Du vil have rummet til at se festlige, ikke overvældende.

Lav custom candle votives.

Lys er altid der hver jul. De er en af ​​de ting, du bruger i din indretning uden endda at tænke. I år gør noget specielt. Lav dine egne votiver ved hjælp af et højt glas eller en glasbeholder, lim og sæsonmæssige trægrene.

Festlige brev dekorationer.

Du kan enten lave dit eget læder ud af træ, hvis du vil have et rustikt udseende, eller du kan købe dem og derefter blot dekorere dem, men du vil. Du kan erstatte en af ​​bogstaverne som "o" med en enkel krans.

Christmassy dufte.

Elsker du ikke bare duften af ​​jul? Når du har fået dit hjem til at blive festligt, er det tid til også at bringe duften af ​​ferien i dit hjem. Simmer potter er super nemme, og alt du skal gøre er at vælge dine dufte og tilføje vand. (Https://www.homedit.com/scents-of-autumn/)

Dekorer mantelen.

Enhver, der har pejs, kan sætte pris på hvor alsidig mantelen er. Det ændrer altid sit udseende med årstider og helligdage. Det er på tide, at jeres kjole tager på julekjole. Hæng en krans og dekorere det med stearinlys, ornamenter og alt andet.

Kjole din postkasse.

Forbedre dit hjems klatrende appel ved at dekorere din postkasse. Det behøver ikke at være noget for fancy eller kompliceret. Bare sørg for at sende den rigtige besked. En stor bue gør normalt tricket.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar