10 billige måder at forbedre værdien af ​​dit hjem før sælger

En af misforståelserne ved at sælge dit hjem er at ikke lægge penge ind i det. Ofte vil hjemsælgere hurtigt komme ud af deres hjem, og glemme at marketing dit hjem er afgørende. Her er ti måder at forbedre værdien af ​​dit hjem og øge dig over din konkurrence.

1.)    Curb Appeal: Homebuyers får deres mening om dit hjem, før de træder ind i hoveddøren. Sørg for, at landskabspleje, græsplæne og blomstrende senge er fri for ukrudt og snavs. Gå rundt i hele huset og fjern legetøj, fix belysning og sprinklerhoveder. Ved frontindgangen overvejes gentagelse af hoveddøren og tilsætning af en gryde af friske blomster.

2.)    Declutter: Tro det eller ej, rummet er et af de mest solgte point for et hjem. Før du bruger en øre på forbedringer, sorter, donér og declutter alle værelser i dit hjem.

3.)    Ren: Dette tip synes indlysende, men niveauet af renlighed skal føle at du opholder dig på et posh hotel. Rens alle vinduer, tæpper, møbler, skabe og badeværelser grundigt. Overvej at købe nye håndklæder, tæpper, sengetøj og vinduesbehandlinger til billigt at tilføre værdi til dit hjem.

4.)    Maling: Frisk maling i neutrale farver vil tiltrække mange en homebuyer. Glem ikke grundpladerne og trimmen! Ligesom en græsplæne uden kantning, ser malerier uden trimmer sig ufærdige og beskidte.

5.)    Master Bedroom / Badeværelse: Mesterens kvarter er hjembyerne. Sørg for, at alle skabe, skuffer og bordflader har minimal indhold. Hvis du skal lægge ejendele i opbevaring, under sengebeholdere eller i andre skabe, så gør det! I badeværelset, ligner køkkenet, opgraderes hvor overkommelig. Dusjer / badekar, spejle, gulve, toilet, bordplader skal være rene og fri for overskydende toiletartikler.

6.)    Opdater køkkenet: Gør hvad du har råd til, komfortabelt. Apparater, kabinetter, bordplader og gulve kan altid opdateres. For billigere løsninger skal du sørge for, at apparaterne er rene og fungerer, Skabe eller malingskabe. Tilføjelse af nye dørtræk kan gøre kabinetter føle sig friske og nye. Hvis bordplader eller gulvbelægning er beskadiget, skal du udskifte med lignende materiale.

7.)    Opbevaring: Skabe, organisation i kabinetter og hylder er afgørende for boligkøb. Når decluttering glemmer ikke disse rum. Homebuyers vil se i dine skabe! Er der mere plads til rådighed? Overvej at købe skabsarrangører for at øge den lodrette brug af dine vægge. Vær særlig opmærksom på garager, kældre og børneværelser. Disse områder har tendens til at samle unødvendige genstande og kan blive nødt til at blive doneret til velgørenhed eller solgt.

8.)    Lys: Sørg for, at alle vinduer er i drift, og sluk naturligt lys. Er inventar i dit hjem forældet? Overvej at opgradere inventar eller tilføje lamper og sconces til mørke rum. Homebuyers ser ikke kun hjem om dagen. Overvej højere wattpærer i hele dit hjem for at belyse alle bekvemmeligheder.

9.)    Få en hjemmeinspektion: En hjemmeinspektør kan påpege uforudsete problemer, som du aldrig ville have fundet. Problemer som tagdækning, VVS, varme / klimaanlæg og el skal løses, inden der laves et tilbud på dit hjem. Husk, at en potentiel køber kan gå væk fra deres tilbud, hvis dit hjem fejler en kvalitet hjemme inspektion.

10.)  Senses: Homebuyers svækkes af deres følelser, der er forbundet med de fem sanser. Lugt: Rengør ikke med hårde kemikalier, når dit hjem skal ses. Overvej at rengøre dagen før. Husk, at kæledyrsarealer skal være lige så rene som resten af ​​hjemmet.Lyd: Har lys, blød musik, der spiller under et åbent hus eller viser. Syn: Den lyse og luftige følelse er tiltalende og trøstende. Røre ved: Gør møbler og soveværelser føle sig levende og ønskeligt. Smag: Har du en varm batch frisk chokolade chip cookies klar? Du kan få et tilbud på stedet!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar