10 fejl, der skal undgås, når man bygger et nyt hjem

Du skal bygge dit drømmehus, og du har tænkt det hele igennem - eller så har du tænkt. Du ved præcis, hvad du har brug for og vil have i dit hjem, men har du tænkt på, hvad du ikke vil have, og hvad du ikke har brug for? Har du virkelig tænkt hele sagen igennem? Du har tænkt og overvejet, hvad der vil fungere for dig, men har du taget dig tid til at tænke på, hvad der ikke virker?

Dårlig planlægning og budgetter, der er for små, kan føre til nogle farvede, ubelejlige og katastrofale fejl. Når du planlægger opbygge et nyt hjem, du skal se hjemme fra mange vinkler. Du skal overveje din nuværende og fremtidige livsstil. Du skal tage familieplanlægning i betragtning - Vil din familie udvides? Eller vil dine børn forlader redenen? Underholder du ofte og hoster regelmæssigt overnattende gæster? Tag din tid og gør din forskning både online og personligt. Sørg for at tage dig tid til at mødes med fagfolk i branchen. Dårlig design valg kan gøre dit hjem ikke kun ubehageligt, men ligefrem usundt. Arkitekter, ingeniører og bygherrer er alle uddannet til at hjælpe dig med at træffe effektive beslutninger. De vil hjælpe dig med at redde et par dollars, og hvor du absolut ikke bør skære hjørner. Hvis du ikke bygger, men sælger dit hjem, skal du se på disse Top 10 fejl, der skal undgås, når du sælger dit hjem.

1. Vær opmærksom på dit HVAC-system.

Dårlig planlægning her kan føre til problemer med fugt og forfærdelig skimmelvækst. Dette kan gøre sig til store sundhedsmæssige bekymringer. Desuden skal du være opmærksom på størrelsen af ​​dine enheder. Modeller, der er for små, vil være dårlige og vil ikke afkøle og opvarme dit hjem effektivt. Du kommer til at fortryde dette, når dit hjem er for køligt om vinteren og ikke køligt nok i de varme sommermåneder. Omvendt vil de, der er for store, bruge for meget energi.

2. Dårlig pladsplanlægning

Medmindre du har planer om at opbygge et meget stort hjem, er rumplanlægning og design afgørende. Rigelig opbevaring er nødvendig, men pas på hvor du placerer din lagerplads. Har soveværelset virkelig brug for en overdimensioneret walk-in closet, når rummet kunne blive tilføjet til dit soveværelse eller mester bad? Vær opmærksom på, hvor du placerer dine skabe. Der skal være en i hvert soveværelse og i en hovedhal. Men for mange og lagerpladsen tager væk fra boligarealet. Ønsker du et skab i foyeren? Hvis du bor i et køligere klima, hvor frakker er brugt mindst halvdelen af ​​året, ville det være klogt, især hvis du underholder i dit hjem og frontindgangen er det vigtigste indgangssted. Hvis du ikke har brug for et frakkeskab, skal du ikke bygge en. Planlægger du at tilføje en mudroom? Hvis det er tilfældet, skal der være et skab der eller plads nok til at tilføje cubbies eller et andet lignende opbevaringsområde. Hvis du helt klart har brug for mere plads, overveje at købe et større hjem. Se først vores 10 ting, ingen fortæller dig om at købe et hjem.

3. Dårlig samlet planlægning

Når du designer dit eget hjem, skal du tage din livsstil og vaner i betragtning. Hvor længe planlægger du at blive i dette hjem? Er du nødt til at rumme sikkerhedsfunktioner for nye eller små børn? Eller måske skal du tænke på dine behov senere i livet, når du når pensionsalderen og ud over det? Tænk fremover på lang sigt for at se, hvor du vil være, og hvad du skal bruge fra dit hjem.

4. Dårlig oplyste boliger

Lysarmaturer og afsætningsmuligheder bør være rigelige. Som skal vinduer. Windows bør være til stede i hvert værelse og så stort som muligt. Naturligt lys bør, når det er muligt, være den vigtigste kilde til lys. Tænk på at tilføje ovenlys også.

5. Underudnyttede værelser

Tilføjelsen af ​​et legerum, spilrum eller multifunktionsrum lyder lokkende, men kun planlægger at opbygge et rum, der rent faktisk bliver brugt. Hvilken god er et spildt hjemme gym hvor løbebåndet bruges til at holde tøj fra sidste sæson? Ofte bliver et ubrugt rum en dumpingplads for at placere de ting, der aldrig bliver brugt. Hvis du planlægger at tilføje et ekstra værelse, skal du sørge for, at det er et rum, der kan overgå godt fra en type til den næste. Et syrum kan aldrig blive brugt, men et syrum eller kontor, der også fordobler som gæsteværelse, kunne faktisk bruges ofte.

6. Placering af vaskerummet

Dette er en meget personlig beslutning. Jeg har haft vaskerum i kælderen og ud af mudderiet langt væk fra alle soveværelserne. Hverken var ideel. Placering af vaskerummet, eller vaskemaskine og tørretumbler, skal være relativt tæt på soveværelserne. Jeg elsker et ovenpå vaskerum, men mange gør det ikke.

7. Placering af soveværelset

Soveværelset skal være så langt væk fra støj og trafik som muligt. Hovedsoveværelset bør ikke være tæt på eller over garagen, hvis familiemedlemmer sandsynligvis kommer og går, mens du sover eller hvile. Det ville være tilrådeligt at holde soveværelset væk fra de centrale boligarealer også. Hvis dit hjem skal være på et niveau, skal soveværelset ideelt set være i den fjerne ende af huset, enden længst væk fra garagen. Det store soveværelse, ideelt set, bør ikke dele en væg med det centrale opholdsstue.

8. Placering af køkkenet.

Jeg havde to boliger hvor køkkenet var intetsteds nær hovedstedet. Da det var på tide at bringe ind i dagligvarer, måtte man gå gennem huset for at deponere dagligvarer ind i køkkenet. Jeg hadede absolut sin placering.Køkkenet skal placeres, helst i nærheden af ​​en garage eller bagudgang samt i nærheden af ​​spisestue og boligarealer. Køkkenet har tendens til at få en masse gennemgående trafik, og det ville derfor være bedst at aflede fodtrafikken fra konstant traipsing gennem de vigtigste boligarealer. For flere køkkenfejl for at undgå at se vores Top 10 fejl, du ikke vil lave i dit køkkendesign.

9. Placering af garagen

Det er at foretrække i garagen på hovedniveauet, tæt på et mudderum og køkken. Min garage føles ofte som Grand Central Station, hvor folk konstant kommer og går og kommer ind i huset med snavset sportsdragt, tunge rygsække, indkøbsposer og andre store genstande. Jeg foretrækker, at snavs og kaos er begrænset til køkken- og mudderområderne.

10. Lad nogen fortælle dig, hvad du har brug for!

Du ved bedst din familie og din families livsstil og behov. Professionelle kan komme med forslag, men de kan ikke fortælle dig, hvad du gør og ikke har brug for. Du og kun du ved hvad der er bedst for dig og din familie. Hvad har jeg ikke rørt på det, er det vigtigt for dig i dit overordnede design?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar