5 Easy Easter Day Decor Ideas

Påskeharen er på vej, og du har stadig tid til at få huset tilberedt før den store ankomst! Fra børnenes værelser til køkkenet er der masser af enkle, nye måder at inspirere til denne dejlige, forårstidsferie. Tjek alle disse enkle ideer og dekorere huset, før du farger påskeægene!

1. Påskeæg Garland.

Spruce op døråbningerne med nogle farverige, påskeæg. Det er springlignende og legende, og fungerer godt som et festligt feriestykke. Du kan selv gøre noget ved at bruge nogle garn eller snøre med plastæg, du kan bruge til den årlige påskeægs jagt! Det er nemt, det er nemt, og børnene kan hjælpe dig med at oprette det! {Fundet på familyfocusblog}.

2. Stænk tulipaner.

På spisebordet, i køkkenet eller i stuen, skal du have nogle friske tulipaner. Tulipaner er en signaturfjederblomst og de er perfekte til at skinne lidt lys i løbet af denne solrige ferie, Pink, gul, hvid eller en blanding af alle tre, tulipaner ser utrolige ud i enhver farve. Bare find en perfekt vase at placere dem i!

3. Eklektiske æg.

MoreINSPIRATION
  • Smukke og stilfulde DIY projekter for at prøve den kommende påske
  • 15 flere påskeindretninger til dit hjem
  • 10 darlingskroner til at dekorere din hoveddør til påske

Vær ikke bange for at blive kreative, selv med disse påskeæg. Dæk dem i en sød lille hækling eller dypp dem i kridtmaling for at lave dine egne designs på hver. Igen er det en stor familieaktivitet, og det vil være rart at have noget andet at dekorere med den samme ole, traditionelle påskeindretning. {Found on flickr}.

4. Forårskroner.

Uanset om du fylder din krans med æg, kaniner eller bare nogle sjove stofskrot, kan du nemt lave en sjov, påskekrans lige i tide til søndag aften familie middag. Der er masser af DIY hjælpere derude for at vise dig, hvordan du kan gøre din helt egen. Min favorit? Brug alle dine rester i stofrummet, så du ikke behøver at skifte kransen lige efter påske. I stedet vil det vare hele foråret! {Fundet på webstedet}.

5. Bits of Bunnies.

Med påske i nærheden, skal du have mindst en kanin sidder ret i huset. På kappen, ved siden af ​​pejsen eller endda som et centerpiece, er en subtil kanin en legesyge måde at hylde et signatur forår. Gå traditionelt og omring din kanin med friske blomster eller gør noget lidt mere eklektisk med et stykke vægkunst på gangen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar