5 enkle måder at organisere legepladsen på

Legetøj og markører overalt spildte æblesaft i hjørnet og tæpper og puder stablet lige ind fra deres lille tv. Det er ret nemt for et legerum at gå galt uden ordentlig organisation lige fra starten. Så hvorfor ikke lære at indeholde kaoset? Ikke mere frustration eller timer i slutningen rydder op efter de små. Lav sjove og stilfulde måder at holde sig ryddelige i legerummet, så alt hvad du skal gøre er at sørge for, at kiddos ved, hvor alt går. Lad os se på nogle gode måder at holde børns sjove værelse i takt og organiseret!

1. Mærk alt.

Hvis du kan mærke det, så gør det. Det vil være dejligt for dine børn at øve deres læsevidenskaber, men det kan også vise sig at være et sjovt projekt for dig at gøre sammen. Brug fotos, puff maling eller bare lav små tegn til alle deres forskellige typer legetøj og forsyninger. Køb plastikbeholdere og skuffer for at holde alt i orden. Etiketterne giver mindre tid til at finde og mere tid på at spille.

2. Hæng al kunst.

Stop med at pile dem i hjørnet eller stable dem oven på reolen. I stedet hæng alle børns kunstværk højt op. Det fungerer som vægindretning og holder papiret ude af vejen fra at smuldre, knuse eller blive smidt væk.

3. Saml alle bøgerne.

MoreINSPIRATION
  • 5 måder at organisere vaskerummet på
  • Enkel og praktisk Elfa Kid's Workstation
  • Sjove måder at dekorere og organisere dit hjem med kuber

Ligesom med børnenes kunst, skal du holde bøgerne i orden. Uanset om det er en bogreol eller et hyggeligt lille læserhjørne, skal du sørge for at du har lavet et sted til læsning. Brug kasser eller hylder til at huse alle deres favorit læsninger og måske endda tilføje en pude eller også til komfort. Det vigtigste er at holde bøgerne indeholdt, så de ikke går tabt i blandingen.

4. Opret kunst caddies.

En anden måde at indeholde et rod på er at skabe kunst caddies for hver af børnene. Hvert barn kan have deres egen lille plads til at bruge deres kunstforsyninger uden at sprede det ud over rummet. Det kan være lidt anderledes for hvert barn eller oprette en "play station" med dem, men sørg for at organisere, kategorisere og indeholde!

5. Smid legetøjskassen ud.

Kaster alle legetøj i en stor kasse fungerer bare ikke. Mere end halvdelen af ​​legetøjet vil aldrig blive spillet med, og det smider bare rod i et nyt sted i rummet. Sørg for, at du deler af rummet og udnytter hele rummet. Hvert hjørne skal organiseres for en anden aktivitet.

Det er virkelig ret simpelt. Der er masser af andre mindre projekter, der skal overvejes for at organisere selvfølgelig, og de vil blive delt i et senere indlæg. Men disse hurtige tips kan starte din organisering og brainstorming!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar