En smuk duplexbolig i Minsk med et loftlignende interiør

Når du starter et projekt, er der trykket og tendensen til at falde i monotoni for at følge de samme linjer og samme prototype som alle andre. For eksempel er der nogle foruddefinerede egenskaber, der definerer et sommerhus, et landhus, en lejlighed, en hems eller en privat bolig. Men du behøver ikke lade dig trækkes mod dem, bare fordi alle andre gør det. Du skal have modet til at bryde reglerne og skabe noget unikt. Det er præcis den russiske designer Uglyanitsa Alexander, der lavede denne smukke bolig.

Beliggende i Minsk, Hviderusland, har denne bolig en meget velkendt indre struktur og design, der minder os om en helt anden type hjem. Disse er elementer, der er specifikke for loftlejligheder. Et loft er normalt den øverste etage eller loftet i en bygning, rummet lige under taget. En loftlejlighed er bedst defineret som et stort åbent rum med en tilpasningsbar struktur, der ofte omdannes til boligformål fra en anden type bygning, såsom et industrirum eller en fabrik.

MoreINSPIRATION
  • Loft Stockholm Interiørdesign med hvidmalede bjælker
  • 4.100 kvadratmeter TriBeCa Loft Residence af A + I Design Corp
  • Smuk hems på Berry Street

Denne duplex var imidlertid et projekt designet til privat brug fra starten. Det var kun atmosfæren og indretningen, der blev lånt fra loftet. Boligen har højt til loftet, et åbent opholdsstue med gulv til loft vinduer og panoramaudsigt over omgivelserne, et smukt vinklet tag, der giver værelserne et meget hyggeligt og indbydende udseende og en serie af industrielle stil detaljer som den udsatte rør, murstenen, metalrækværket, trappen og nogle andre accentdetaljer.

Alt i alt er dette et meget interessant hjem med en unik stil og en meget flot kombination af farver, teksturer og påvirkninger. Resultatet er en indbydende, hyggelig og velkendt atmosfære, der får dig til at tro, at du er på loftet, indtil du kigger ud de store vinduer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar