Acryl Lashes og stiliserede mælkebøtter: Johnson & Johnson Vision Care

Har du glæde i at gå til øjenlægen? Du kan bare efter at have set dette moderne øjenklinik forestillet sig som et underligt sted, en voksenversion af en øjenlæge's eventyrland. Nøje udvalgte materialer og lette detaljer, kreative sind hosSergey Estrin Architectural Studios fanget essensen af ​​øjenpleje i en moderne, håbfyldt atmosfære inde i dette professionelle uddannelsescenter for vision care specialister.

Øjenplejepersonale arbejder i et miljø, som ikke kun er visuelt dejligt, men også varmt og beroligende. En afrundet Corian-reception, der viser "lashes" af glødende akrylglas er omdrejningspunktet, når du kommer ind på Johnson & Johnson Vision Care Institute Kontorer i Moskva. Kobbervægge definerer et ellers sterilt miljø. Undgå den "klassiske", frygtelige brug af hvid og erstatte den med lyse lys, der er skjult i designet, bevarede arkitekterne rummene. Lyse farver og mærke-relaterede stiliserede mælkebøtter fremstår som accenter hele vejen igennem.

Fra gulv til loft, glødende glasindsatser installeret af NAYADA mellem kobberpanelerne skaber følelsen af ​​et større rum. I modsætning til det diskrete monokromatiske designinteriør bryder disse geometriske designindsatser monotonen ved at tilbyde en lang række visuelle dimensioner.

Her er et par detaljer, der skinner lys på arkitektoniske løsninger ansat i denne inspirerende moderne øjenklinik: "Dobbelning af vægge er lavet ved hjælp af grå vandbestandige paneler. Øjeundersøgelseslokaler kræver begrænsninger på naturligt lys, så døvede vægge er placeret overalt i disse lokaler. Samtidig er der ingen følelse af et lukket rum - da vinduer er placeret i enderne af alle korridorer. Interiøret er harmonisk oplivet af hvide laminerede døre. Opalfilmen på glasskillevæggen og dørene er lavet i henhold til arkitektens design. Auditoriumets indre vægge til konferencer og forestillinger er foret med trapezformede paneler. LED-lysstrimler er monteret i enderne. Væggene med geometriske mønstre, borde med fasade baser og trekantede lys, alle udgør et meget dynamisk rum. Konvertible partitioner tillader styring af auditoriumets indvendige rum.

Pas på at kigge nærmere og dele dine yndlingsdetaljer med os?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar