Kan 39 kvm være nok til en komfortabel livsstil

Problemet med rummet er, at det altid er så ... relativt. Du kan ikke rigtig sige, om en lejlighed, der kun måler 39 kvadratmeter, er for lille til at være behagelig eller ej, før du ser det. Personligt vil jeg gerne ringe til dette sted hjem. Det kan være lille, men det ser luftigt ud og er godt opdelt.

Bare se hvor godt alt er organiseret herinde. Du har opholdsstue og opholdsstue med en behagelig sofa, to lænestole og et sofabord sæt, underholdningsenheden er bekvemt placeret på siden og så er der også skrivebordet og den smukke mørke trævæg. Og ja, det er alle sammen i samme rum.

Hvad der virkelig er smukt om denne lejlighed er den måde, hvorpå hvert område har sin egen karakter, selv om det ikke er et særskilt rum. Uanset om du er i "soveværelset", arbejder på skrivebordet eller slapper af i sofaen, føler du dig ikke udsat. Der er en meget subtil følelse af privatlivets fred.

MoreINSPIRATION
  • Smuk og smuk lejlighed i Sverige
  • Værelser med komfortable og stilfulde Togo-sofaer
  • 30 kvm lejlighed i Brasilien med praktisk udformning og komfortabelt interiør [video]

Den sovende område er en hyggelig alkove stor nok til at rumme en seng og en hylde. Gennemse oransje gardiner skjuler det, men tillader det stadig at føle sig forbundet med beboelsesrummet. Det tapet er perfekt til denne hyggelige sovende krog.

Lejlighed fra dette fælles rum, lejligheden har også en hall, et lille køkken og et badeværelse. Designet er enkelt her, og det giver rummene mulighed for at se og føle sig godt tilpas. Køkkenet har et stort vindue, der helt sikkert gør det mere rummeligt.

En anden dejlig detalje er, hvordan der er små orange accenter overalt i lejligheden. Gardinerne er de mest oplagte, men der er også andre. Andre farvestrålende berører også indretningen. {Found on kaskab}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar