Futuristisk boligbygning: V Tower by Meridian 105 Arkitektur

Det er svært at tro, at denne utrolige struktur faktisk er en boligblok. Det er virkelig en utrolig bygning. Det mest imponerende ved det er størrelsen og selvfølgelig designet. Det har et spiral design, der virkelig gør det skiller sig ud, ikke det gjorde det alligevel.

V Tower er placeret i Denver, Colorado, og det blev tegnet af Meridian 105 Architecture. Faktisk omfatter dette projekt mere end bare tårnet. Ved basen er der en restaurant, detailhandel og selvfølgelig parkeringsstrukturen. Der er også en park, der fungerer som et rensningsfilter. Det skyldes, at tårnet nyder godt af en meget innovativ vandingsstrategi, der bruger vand fra alternative kilder som klimaanlæg eller tørretumbler, der bruges til vask samt alle apparaterne. Vandet renses, og det går ind i en opbevaringstank, så det kan bruges til vanding.

MoreINSPIRATION
  • Det skæve tårn i Abu Dhabi
  • En anden stor bygning i dubai kaldet vævet tårn
  • Imponerende kontortårn med bølgende glasfacade i Seoul

Projektet startede i 2011, og det forventes afsluttet i 2014. Det lyder meget ambitiøst, og hvis resultaterne er som forventet, bliver det en meget luksuriøs boligstruktur. Hvis du vil bo derinde, skal du nok tænke på det, før projektet er færdigt. Designet er absolut imponerende, og vandingssystemet er meget klogt og miljøvenligt. Også den 68.406 sf parkeringsplads er noget at være taknemmelig for.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar