Cork Peg: et genialt system fra molo design

Cork Peg er en struktur skabt af molo design, som er et samarbejdsdesign og produktionsstudio i Vancouver, Canada. Dette et genialt og innovativt system dannet af en række træstykker, der kan placeres af en flad overflade ved hjælp af et magnetisk monteringssystem. Dette er klogt og praktisk, men det er ikke alt. Dette system har også en vægtbærende egenskab. Så en vare er hængt fra enden af ​​korkpind (som tøj), den samlede vægtlagerkapacitet er 1,2 kg (2,65 lbs); Når en genstand er hængt fra midten (som hobo lygte og taske eller andre små genstande), er vægtlagerkapaciteten 2,2 kg. Det er en smart detalje.

Så hvis dit hjem mangler et hængende system, bør du overveje dette som et godt valg, fordi det ikke kun er sjovt og genialt, men det er også meget praktisk. Det magnetiske system giver dig frihed til at arrangere brikkerne på den måde du ønsker. Så det giver dig mulighed for at bruge din fantasi og kreativitet, så danne en god form eller bare tænke praktisk og placere dem i en simpel men funktionel form.

Dette system er perfekt til gangene, hvor folk normalt hænger deres jakker, tasker, paraplyer og andre ting. Nu kan de gøre det med stil takket være denne kloge struktur. Det er et meget alsidigt stykke, da det kan indarbejdes i en moderne, moderne men også en mere traditionel hjemmedé.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar