Asymmetrisk lejlighed design med bølgende overflader i Singapore

KNQ Associates sendte os billeder og oplysninger om en asymmetrisk lejlighed som deres chefdesigner Stanley Tham afsluttet i Singapore. Introduktion af vinklede linjer og bølgende overflader for at skabe en direkte visuel kontrast mod lige og flade elementer, dekonstruerede arkitekten interiøret på en subtil, diskret måde. Selv de små detaljer (som det tilpassede billede af sort / hvid fotografi), som dekorere væggene, er kunstfærdigt indrettet i et atypisk collagearrangement for at binde designkonceptet. Farvepaletten holdes lys og monokromatisk for at sikre, at det indre rum forbliver luftigt og føles lys.

Farveblå tjener en central rolle for at holde hjemmet fra at se sterilt ud fra at bruge en neutral ordning. De asymmetriske former fortsætter i soveværelset, hvor et tv-panel er designet til at holde mellemrummet mellem sengens ende og den modsatte væg klar til passage. Ligner en monolit, det bryder den regelmæssige grænse af et rektangulært rum og tjener som en del af det falske loft til at holde lysene. Tilsvarende er en fed rød tapet på hovedgavemuren -farvet foreslået af en Feng Shui-konsulent - kommandoer tilstedeværelse i rummet.

I studiestuen er de tilpassede indbyggede opbevaringsmøbler ligeledes designet med det centrale tema i tankerne - grafiske linjer skaber et geometrisk mønster på dørene for visuel interesse. Valgfarven på appelsin på en væg springer på dig, især da resten af ​​væggene er dækket med lyse, hvide og brune toner. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af KNQ Associates]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar