Badeværelse gardin ideer til enhver smag og stilarter

Badeværelsesgardiner bruges af personlige årsager, eller i det mindste var dette deres oprindelige brug. Med tiden er de også blevet tilbehøret. De er vant til at tilføje farve til badeværelset og også lave en erklæring. Der er mange designs og stilarter, hvoraf nogle faktisk er ret sjove og usædvanlige. Nogle er enkle, nogle er elegante og nogle er simpelthen dejlige. Her er et par eksempler fra alle kategorier.

I dette badeværelse anvendes gardinet som en accentfunktion. Det tilføjer farve og mønster og skaber et fokuspunkt for indretningen i næsten stort hvide mellemrum.

Her er brændpunktet det sorte, firkantede skab under vasken og indretningen er neutral. Gardinet bruges som et subtelt accentstykke med beige og hvide striber og det integrerer smukt ind i indretningen.

Dette er et badeværelse gardin med et ret elegant udseende, der ligner dem, der anvendes i stuer eller soveværelser. Det blev sagsøgt her som et rent dekorativt stykke og som en måde at introducere nogle varmere farvestråler i en indretning domineret af kolde toner som grå, blå, hvid og sort.

MoreINSPIRATION
  • Sådan ændres indretningen af ​​dit badeværelse med et simpelt DIY brusebad Gardin - 15 ideer
  • Gør dit badeværelse ser større ud med brusebadgardin ideer
  • Gardinedesigner og stilarter til børnenes soveværelse

Denne gardin opretholder sin primære anvendelse, nemlig at give privatlivets fred. Men samtidig er det også et venligt og sjovt design med alle mulige søde billeder trykt på den i farver, der passer til resten af ​​accentstykkerne på badeværelset.

Flæser er sarte og elegante, og de kan bruges til alting, herunder brusegardiner. Denne ruffede gardin tilføjer stil til badeværelset og bliver et accent stykke ikke på grund af farven, som er en neutral beige, men på grund af dens tekstur og overordnede look.

Mønster kan også være en måde at tiltrække opmærksomhed på. For eksempel har dette brusebad gardin en kombination af grå og hvid og er integreret i et badeværelse med lyse gule accent stykker, så mønsteret er en mere subtil måde at skabe et fokus på.

Hvis du vil have dit badeværelse til at være et fredfyldt, roligt og forfriskende rum, så skal du vælge farver og materialer meget omhyggeligt. Dette brusebad gardin integrerer indrettet i indretningen og har et meget smukt design med store, delikate blomster og smukke og subtile farver.

Dette er et traditionelt badeværelse med et gardin med et simpelt men travlt mønster med hvide og brune checkerfirkanter. Vinduet har også et matchende, meget kort gardin til dekorative formål.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar