Moderne Split-Level House med udsigt over Downtown Seattle og Mt. Rainier

Dette moderne split-level hus i Seattle, Washington, USA er resultatet af en omfattende renoveringsproces leveret af teamet på Grouparchitect. Ballard Remodel skiller sig ud i sit nabolag på grund af sin karakteristiske store cantilevered skur tag, en ukonventionel udendørs terrasse og en smagfuld blanding af ydre finish. I modsætning til mange andre moderne hjemmedesigner dræber dette specielle konverteringsprojekt huset i sit miljø og opretholder grundlæggende fælles træk med de omkringliggende boliger.

I den henseende forklarer arkitekterne, at "den oprindelige split-level konfiguration af dette hjem blev opretholdt, men den centrale trappe blev genopbygget og udsat for adgang til en ny øverste etage og tagterrasse med udsigt over downtown Seattle og Mt. Rainier. "Desuden blev alle muligheder for at udsætte strukturen taget på indersiden, fra afdækning af eksisterende trædæk og gulvbjælker til den åbne trætrappe og stålrækninger. Bæredygtige byggestrategier og materialer blev udnyttet, hvor det var muligt gennem hele projektet. "På trods af en minimalistisk indretningstilstand er indretningerne fyldt med personlighed. Omfattende brug af træ og stænk af farve gør dette sted muntert og indbydende.

Vi har gjort det nemt at finde en indretningsarkitekt i Seattle: Læs vores liste over de bedste Seattle interiørdesignere og planlæg dit eget drømmehus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar